Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ο Κλάους “καθαρίζει”, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο δικέφαλος του βορρά μπορεί να μην εντυπωσιάζει με την απόδοση του αλλά παίρνει αυτό που θέλει. Ένα γκολ του Αθανασιάδη ήταν αρκετό για να νικήσει ο ΠΑΟΚ με 1-0 τον Πανιώνιο και να πλησιάσει στους 2 βαθμούς την ΑΕΚ.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Μπόλονι μετά τη φυγή του Βιεϊρίνια έχει βάλει αρκετούς νέους παίκτες στο παιχνίδι και μέχρι τώρα δικαιώνεται. Ο δικέφαλος του βορρά πήρε την 4η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του ενώ συμπλήρωσε 13 ματς αήττητος και αυτό τον βοήθησε να βρεθεί στο -2 από την τρίτη ΑΕΚ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Στο 12′ ο Λίνο σέντραρε και ο Αθανασιάδης με σουτ που πρώτα βρήκε στο χορτάρι νίκησε τον Σιδεράκη και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Ο Πανιώνιος δεν απείλησε ουσιαστικά τον Γλύκο σε όλο το ματς αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν έψαξε με… ζήλο το δεύτερο τέρμα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονοι οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά στις δύο εστίες.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Ετο, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ (89′ Μπαλάφας), Φωτάκης, Ιβιτς (64′ Γιάννου), Σαλπιγγίδης, Ρομπέρ (77′ Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Ομο, Ρόβας (73′ Σταμάτης), Κουλουχέρης, Γουνδουλάκης (83′ Ντούνης), Σιόβας, Κούρντι, Πετκάκης, Σταυροθανασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ρόκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε