Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι “αιώνιοι”, οι κουμπάροι και η μεγάλη επιστροφή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Με στόχο το γόητρο, αλλά και το βαθμολογικό προβάδισμα της Α1, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, σε ένα μάτς που έχει ιδιαιτερότητες. Το ΝewsIt στο ΟΑΚΑ. Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη του ντέρμπι.

“Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή” λέει ένα ρητό, αλλά κανένας από τους δύο “αιώνιους” δεν θέλει να… βρεθεί στο πρώτο σκέλος της πρότασης, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης.

Στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, οι εξέδρες αναμένεται να είναι κατάμεστες και… εφοδιασμένες με τυπωμένα χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, σε μια ακόμα ευφάνταστη προσπάθεια εκνευρισμού του παίκτη που αποφάσισε να μετακομίσει από το ένα στρατόπεδο στο άλλο. “Ο Βασίλης είναι επαγγελματίας και ξέρει τι θα αντιμετωπίσει. Ελπίζω να μην τον επηρρεάσει”, δήλωσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς για την επιστροφή του παίκτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ταυτόχρονα, στους πάγκους οι… κουμπάροι Ίβκοβιτς-Ομπράντοβιτς θα αφήσουν πίσω τους την στενή σχέση τους και θα γίνουν “εχθροί”. “Είμαστε έτοιμοι”, δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος έδωσε τον ρόλο του “φαβορι” στους “πράσινους”. Από την πλευρά του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: “Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι”. Δεν είναι η πρώτοι φορά που “Ντούντα” και “Ζοτς” τίθενται αντιμέτωποι. Έχουν από 9 νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που είναι αντίπαλοι στους πάγκους των δύο “αιωνίων”.

“Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει πολύ λιγότερα από όσα ο Παναθηναϊκός”

Η παράδοση είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει να ελπίζει σε μια νίκη που θα “σπάσει” την κακοδαιμονία των τελευταίων ετών, καθώς το 2003 ήταν η τελευταία φορά που οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν από το ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο αγώνα.

Κέσελ: “Ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα”

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σχινάς, Αναστόπουλος και Κορομηλάς.

Το NewsIt θα μεταδίδει LIVE όλες τις εξελίξεις της σπουδαίας αναμέτρησης, που αρχίζει στις 21:00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε