Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι συστάσεις Βαλβέρδε, τα συμβόλαια των Βέλγων και η προσπάθεια για “Πάπα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην εμφανίσουν κάποια χαλαρότητα, παρόλο που το πρωτάθλημα γι’ αυτούς ολοκληρώθηκε. Μιραλάς και Πάρντο τόνισαν σε δηλώσεις τους πως η ανανέωση των συμβολαίων τους δεν είναι σίγουρη. Το θέμα του Παπασταθόπουλου απασχολεί όλο και πιο έντονα τους “ερυθρόλευκους”.
Επίκειται συνάντηση Μαρινάκη – Βαλβέρδε

Μπορεί το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά ο Ισπανός τεχνικός σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τους δει χαλαρούς, κάτι που το οποίο τους ζήτησε κατά την επιστροφή τους στις προπονήσεις την Τρίτη μετά το 8ημερο ρεπό τους.

 
“Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Δεν έχει σημασία ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να σας βλέπω χαλαρούς. Πρέπει να προπονείστε λες και δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε ρεπό και οι υποχρεώσεις σας για αυτή την σεζόν θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου”, είπε ο Βαλβέρδε στους παίκτες του.
 
Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη επέστρεψαν και οι Γιώργος Γκαλίτσιος και Τάσος Παπάζογλου, οι οποίοι μέχρι στιγμής αγωνιζόντουσαν ως δανεικοί από τους Πειραιώτες σε Πανιώνιο και Λάρισα αντίστοιχα. Αντίθετα, δεν εμφανίστηκαν τελικά στο προπονητικό κέντρο οι Κώστας Μήτρογλου, Ντένις Επστάιν και Σουμπίνιο. Ο Γερμανός μέσος θα βρεθεί στο Ρέντη την Πέμπτη, ενώ ο νεαρός διεθνής Έλληνας επιθετικός την Παρασκευή.
 
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θεραπεία ακολούθησε ο Aλμπερτ Ριέρα. Ο λόγος είναι η ρήξη του έσω πλαγίου του αριστερού γονάτου που υπέστη στον τελευταίο αγώνα με τη Λάρισα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι “ερυθρόλευκοι” θα γυμναστούν ξανά το πρωί της Τετάρτης (10.30).
 
 
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, στην πρώτη θέση της μεταγραφικής του λίστας του Ολυμπιακού και του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος παραχωρείται από την Μίλαν με την μορφή δανεισμού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε