Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εισαγγελείς στο “Γ. Καραϊσκάκης”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επιπλέον μέτρα ασφαλείας ζήτησε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση των πλέι-οφ. Δύσκολα προλαβαίνει ο Σαβίνι, αισιοδοξία για Ίβιτς.

Πέταξε στην κορυφή ο δικέφαλος, ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ 1-0

Όπως είχε κάνει και στο ματς του πρωταθλήματος ο Θοδωρής Ζαγοράκης ζήτησε την παρουσιά εισαγγελέων στο “Γ. Καραϊσκάκης” στέλνοντας επιστολή στις αρμόδιες αρχές. Ο αγώνας έχει χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες καθώς θα κρίνει την πρώτη θέση στα πλέι-οφ. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε το σύνθημα για ανάλογη απόδοση και στο Γ. Καραϊσκάκης.
 
Στα αγωνιστικά εξαιρετικά απίθανο θεωρείται να προλάβει την αναμέτρηση ο Σαβίνι που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στην γάμπα από το ματς της Κυριακής. Αντίθετα αισιοδοξία υπάρχει στον δικέφαλο για την πορεία της αποθεραπείας του Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας και οι επόμενες μέρες θα κρίνουν την συμμετοχή του. Εκτός από τον Ίβιτς στις προπονήσεις επανήλθε ο Εντίνιο που ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για το πειθαρχικό του παράπτωμα.
 
Ο Φερνάντο Σάντος αποφάσισε ο Σορλέν να εκτίσει την τιμωρία του λόγω καρτών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ ο Λίνο στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε