Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παππάς: Οι μετοχές μου στον Αδαμίδη

Ο Πέτρος Παππάς θα δώσει τις μετοχές του στον Αδαμίδη
Ο Πέτρος Παππάς θα δώσει τις μετοχές του στον Αδαμίδη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πέτρος Παππάς με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει στην ΑΕΚ και περιμένει να τελειώσει η υπόθεση με την Μόργκαν Στάνλεϊ για να αποχωρήσει.

Ο μέτοχος της ΑΕΚ άνοιξε τα χαρτιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα GOAL δηλώνοντας ότι κουράστηκε και θέλει να φύγει.

“Δεν είμαι παράγοντας, προσωπικά θέλω να απέχω. Θα δώσω όλες τις μετοχές μου στον κ. Αδαμίδη, όταν λυθεί το θέμα με τη Μόργκαν Στάνλεϊ. Ο κύριος Νοτιάς θα κρατήσει τις δικές του, είμαι σχεδόν σίγουρος. Ο κ. Γκούμας θέλει να αποχωρήσει και θα δώσει τις μετοχές του στον κ. Νοτιά είτε στον κ. Αδαμίδη. Δεν θέλει να συνεχίσει.

Προσωπικά έχω βάλει αρκετά χρήματα το τελευταίο διάστημα και θα κάνω περαιτέρω ό,τι μπορώ, αλλά η βασικότερη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι να λυθεί το θέμα με τη Μόργκαν Στάνλεϊ. Κουράστηκα. Έμπλεξα. Έχασα αρκετά χρήματα που η αλήθεια είναι ότι τα χρειαζόμουν. Ασχολήθηκα με καλή θέληση, αλλά βλέπω τι γίνεται. Δεν έχει εκτιμηθεί η προσφορά μας ούτε από τους οπαδούς, ούτε από τους δημοσιογράφους. Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση των άλλων και ειδικά του κ. Νοτιά που έχει βάλει τα μεγάλα ποσά. Έκανε μία επένδυση με το προπονητικό κέντρο και έχει το μεγαλύτερο έννομο συμφέρον.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε