Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Περιμένοντας… τον Μάκη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς πρόκειται να ασκήσουν πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη, μόλις εκείνος παραδοθεί στις αρχές και απολογηθεί στον ανακριτή. Λέγεται μάλιστα πως αν αυτό δεν συμβεί εντός των προσεχών 15 ημερών, θα του ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη!

 Κινδυνεύουν ακόμα και με υποβιβασμό Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου

 
Το μεσημέρι της Τρίτης οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ, κ.κ. Φάκος και Αντωνακάκης, άσκησαν πειθαρχικές διώξεις σε βάρος οκτώ προσώπων και τεσσάρων ΠΑΕ για την εμπλοκή τους στον σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
 
Πιο συγκεκριμένα, ασχολήθηκαν με αυτούς για τους οποίους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και έχουν ήδη απολογηθεί στον ανακριτή. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, θα απασχολήσουν την αθλητική δικαιοσύνη –πιθανόν- μετά την απολογία των εμπλεκομένων στις ανακριτικές αρχές.
 
Συνεπώς, μέσα στους επόμενους δύο ή τρεις μήνες, πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και σε άλλα φυσικά πρόσωπα και ασφαλώς στις υπόλοιπες ΠΑΕ που εμπλέκονται.
 
Στα άτομα που δεν ελέγχτηκαν πειθαρχικά την Τρίτη ήταν ο Σταύρος Ψωμιάδης. Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι ο πρόεδρος της Καβάλας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και περιοριστικούς όρους, οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έκριναν ότι δεν πρέπει να του ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.

Και αυτό, διότι στη δικογραφία δεν υπάρχει κάποια συνομιλία του ιδίου ή τρίτων που να τον εμπλέκουν άμεσα, ενώ θεωρήθηκε πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή ώστε να ελεγχθεί πειθαρχικά.

 
Παράλληλα, ο ίδιος ο Σταύρος Ψωμιάδης έχει αναφέρει στην απολογία του στον ανακριτή, ότι δεν έχει εμπλοκή και πως στους Αργοναύτες έκανε… κουμάντο ο πατέρας του.
 
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς προτίθενται να ασκήσουν πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη, μόλις εκείνος παραδοθεί στις αρχές και απολογηθεί στον ανακριτή. Λέγεται, μάλιστα, πως αν αυτό δεν συμβεί εντός των προσεχών 15 ημερών, η πειθαρχική δίωξη που θα ασκηθεί εναντίον του θα είναι αυτεπάγγελτη! 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε