Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Προκλητικός Ιταλός σχολιαστής – Μίλησε χυδαία για την Εθνική (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Ιταλός σχολιαστής του τηλεοπτικού δικτύου RAI μίλησε με χυδαία λόγια για την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στο ημίχρονο του αγώνα με την Ρωσία, νομίζοντας πως δεν βρίσκεται στον “αέρα”! Δείτε το βίντεο!

 Η επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας φαίνεται πως… πείραξε πολλούς, ειδικά όταν μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Ιταλία, βρίσκονται πολύ κοντά στον αποκλεισμό τους από το Euro.

Απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν κάποιοι που “έφαγαν τα λυσσακά τους” όταν μετά το σουτ του Καραγκούνη η μπάλα αναπαύτηκε στα δίχτυα του Μαλαφέεβ.

Συγκεκριμένα, ο τηλεσχολιαστή της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης (RAI) και παλιός διεθνής άσος της “σκουάντρα ατζούρα”, Φούλβιο Κολοβάτι, όχι μόνο εκνευρίστηκε από το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου αλλά εξαπέλυσε και ύβρεις κατά των Ελλήνων παικτών.

Ο Κολοβάτι άρχισε να μιλάει με υποτιμητικά λόγια για την Εθνική Ελλάδας θεωρώντας πως είχε διακοπεί το κύκλωμα και ήταν “εκτός αέρα”, με την τελευταία του φράση να ακούγεται χαμηλόφωνα αλλά “καθαρά”.

“La Grecia è una squadra di merda” (“Η Ελλάδα είναι μία ομάδα για τα σκατά”), είπε ο αθυρόστομος Ιταλός σπόρτκαστερ με το “δυστύχημα” για αυτόν να είναι πως το συγκεκριμένο άκομψο σχόλιο (προς το τέλος του βίντεο) κάνει το γύρο του κόσμου



Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε