Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Προσπάθησε να χάσει και τα κατάφερε η Εθνική – Ματς παρωδία με την Ρωσία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ποιο δίλημμα; Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έκανε ότι χρειαζόταν για να τερματίσει τρίτη και να αποφύγει την Ισπανία, όμως η Γαλλία είχε διαφορετική άποψη. Ήττα με 73-69 από την Ρωσία σε ματς παρωδία. Μπλατ: “Θα πρέπει να ντρέπονται οι Έλληνες”. Δείτε το βίντεο.
 

Το LIVE του αγώνα
 

Καζλάουσκας: Αυτά είναι ηλιθιότητες

Διαβάστε γιατί δεν μπορούν να το παραδεχτούν οι διεθνείς

Τσάμπα κόπος κατά το ήμισυ – Αποφύγαμε ΗΠΑ, με Ισπανία στους “16”

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε η διάθεση των δύο ομάδων. Ελλάδα και Ρωσία επέλεξαν τα καλύτερα ζευγαρώματα στη συνέχεια του Μουντομπάσκετ από την υπερηφάνεια τους. Τελικά οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας το ήθελαν περισσότερο και πήραν την τρίτη θέση.

 
Το Σάββατο στις 21:00 η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ισπανία, αφού οι “τρικολόρ” γνώρισαν την ήττα από τη Νέα Ζηλανδία και έριξαν στο κενό την προσπάθεια των διεθνών. Το μόνο κέρδος από αυτή την ήττα είναι πως η Ελλάδα δεν συναντά τις ΗΠΑ μέχρι τον τελικό, όμως αν κέρδιζε τους Ρώσους θα έπαιζε στους “16” με τη Νέα Ζηλανδία.
 
Το ματς δεν αντέχει σε κριτική για τους παραπάνω λόγους. Στην “Άνκαρα Αρένα”, πάντως, εξελίχθηκαν τραγελαφικές καταστάσεις με αποκορύφωμα τον Πογκρασόφ να πετάει την μπάλα από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, 8΄΄ πριν το τέλος και την διαφορά να είναι στους τέσσερις πόντους υπέρ της ομάδας τους.
 
Χαλαρές επιθέσεις, άμυνες για… γέλια και λάθη με το “τσουβάλι” συνέθεσαν το σκηνικό του τελευταίου αγώνα της Εθνικής για τους ομίλους του Μουντομπάσκετ.
 
Δεκάλεπτα: 10-20, 30-30, 43-59, 69-73

Ελλάδα (Καζλάουσκας): Μπουρούσης 5 (1), Ζήσης 11, Σπανούλης 8 (2), Καλάθης 3, Πρίντεζης 2, Περπέρογλου 2, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 8 (2), Καϊμακόγλου 7 (1), Σχορτσανίτης 16.

Ρωσία (Μπλατ): Βορόντσεβιτς 10 (2), Κολέσνοκοφ, Μπίκοφ 4, Φριντζόν 8 (2), Κάουν 8, Ζουκανένκο 6, Πονγκράσοφ 4, Μόνια 6, Βορόνοφ 9, Μοζγκόφ 18.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε