Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σάντος: Όποιος θέλει να επιστρέψει πρέπει να το προσπαθήσει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ξεκαθάρισε ότι η πόρτα της Εθνικής παραμένει ανοιχτή για όλους, όμως οι παίκτες που έχουν φύγει μόνοι τους θα πρέπει να κινήσουν τις διαδικασίες ώστε να γυρίσουν.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στον NovaΣπορ FM:

Για τους Καραγκούνη και Κατσουράνη, τους οποίους ο Κάρλος Φρέιτας φέρεται να χαρακτήρισε “πρώην παίκτες”:

“Δεν ξέρω καν πώς ελέχθη και πώς μεταφέρθηκε στον Τύπο. Έχουν πάντως και οι δύο αρκετά χρόνια μπροστά τους ως ποδοσφαιριστές και έχουν να δώσουν πολλά τόσο στην Εθνική όσο και στο σύλλογό τους. Παράλληλα, με την εμπειρία και την ωριμότητά τους μπορούν να βοηθήσουν τους νέους ποδοσφαιριστές να προσαρμοστούν καλύτερα και ευκολότερα. Βέβαια και αυτοί θα πρέπει να δείξουν αγωνιστική σταθερότητα.”

Για το ενδεχόμενο επιστροφής των Γκέκα και Κυργιάκο:

“Η πόρτα δεν έχει κλείσει για κανέναν. Όμως δεν έκλεισα εγώ την πόρτα σε Γκέκα και Κυργιάκο. Αν θέλουν να επιστρέψουν θα πρέπει οι ίδιοι να κινήσουν τις διαδικασίες. Ο μόνος όρος που θέτω εγώ -όχι μόνο σε αυτούς τους δύο, αλλά σε κάθε παίκτη- είναι να εμπιστεύεται απόλυτα τον προπονητή. Έχω αποδείξει τόσα χρόνια ότι οι προσωπικές σχέσεις δεν μπαίνουν ποτέ πάνω από τη δουλειά μου.”

Για τον πανηγυρισμό του Μήτρογλου:

“Δεν ήταν και ότι καλύτερο. Έχει πολύ ταλέντο, αλλά όπως λένε δεν σκέφτεται με το μυαλό, αλλά μόνο με τα πόδια. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου πρέπει να δείχνουμε ότι έχουμε μυαλό, σκέψη και υψηλή νοημοσύνη ειδικά σε τέτοιες δύσκολες εποχές. Θα επιδιώξω να του μιλήσω και να του εξηγήσω ότι αποτελεί πρότυπο και θα πρέπει να προσέξει τη συμπεριφορά του. Βέβαια δεν πρέπει να δραματοποιούμε τα πράγματα ήταν ένας πανηγυρισμός για ένα γκολ και έγινε πάνω στη στιγμή.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε