Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαραντάρα… ο Λεμπρόν

Ο Τζαμάριο Μούν δεν ξέρει μόνο να...χορεύει
Ο Τζαμάριο Μούν δεν ξέρει μόνο να...χορεύει, αλλά και να σκοράρει, ΦΩΤΟ REUTERS

Το Κλίβελαντ νίκησε 112-102 το Σικάγο και έκανε το 2-0 στην μεταξύ τους σειρά των αγώνων, για τον πρώτο γύρο των πλέι-οφ του ΝΒΑ. Ανίκητος ο Τζέιμς, αλλά το χειροκρότημα το πήρε ένας άλλος συμπαίκτης του.

Ο Τζαμάριο Μούν ήρθε από τον πάγκο των Κάβαλιερς και έβαλε τα πιο κρίσιμα καλάθια του αγώνα. Το Σικάγο την “πάτησε” από εκεί που δεν περίμενε, καθώς ο νεαρός φόργουορντ δεν φημίζεται για τα καλά του ποσοστά από την γραμμή του τριπόντου και τα ξημερώματα βάλθηκε να αλλάξει τελείως το “σκηνικό” των προσωπικών στατιστικών του. Ο Μούν σημείωσε 12 πόντους με 4 στα 5 τρίποντα, τη στιγμή που το ποσοστό επιτυχίας του δεν ξεπερνούσε το 32% και ο μέσος όρος του ανα παιχνίδι ήταν 4,9 πόντοι.

Βέβαια τα δύσκολα είχαν αρχίσει από νωρίς, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να κάνει κάτι που ξέρει πολύ καλά. Να σκοράρει. Το…κοντέρ σταμάτησε στους 40 πόντους, ενώ μάζεψε 8 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ. 

Στην αντίπερα όχθη, το Σικάγο εμφανίστηκε σαφώς πιο βελτιωμένο από το πρώτο παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Από τους “ταύρους” ξεχώρισαν: Οι Γίοακιμ Νόα με 25 πόντους, Ρόουζ με 23 και Ντενγκ με 20 πόντους.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Γιούτα νίκησε με 114-111 το Ντένβερ και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των μεταξύ τους αγώνων. Κορυφαίος για τους Τζαζ ήταν ο Ντερόν Γουίλιαμς με 33 πόντους και 14 ασίστ. Μοιραίος παίκτης για τους Νάγκετς ήταν ο Σόνσι Μπίλαπς, ο οποίος στα τελευταία δευτερόλεπτα επιχείρησε ένα τρίποντο για την ισοφάριση, αλλά δεν στάθηκε τυχερός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε