Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Σπανούλης: Θα εξετάσω όλες τις προτάσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μπορεί ο Λαρισαίος γκαρντ του Ολυμπιακού να έχει στο μυαλό του μόνο τους “ερυθρόλευκους” αυτή τη στιγμή, αλλά επισήμανε πως είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση, ενόψει καλοκαιριού.

Τα όσα δήλωσε στο στο “Eurohoops” ο Βασίλης Σπανούλης:

“Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και την επίτευξη των στόχων μας. Θέλουμε να παίξουμε στα pay offs της Ευρωλίγκας και να παραμείνουμε πρωταθλητές Ελλάδας, όπως και να πάρουμε το Κύπελλο. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Είναι κάτι που θα σκεφτώ όταν θα έρθει η ώρα να το κάνω. Θα δω τις προτάσεις που θα έχω και θα τις εξετάσω όλες”.

Όσο για την περασμένη, αλλά και την τρέχουσα σεζόν, είπε
: “Η αλήθεια είναι πως η περασμένη σεζόν ήταν μία από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη της καριέρας μου. Ήμασταν υγιής και πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Ήταν μία εξαιρετική σεζόν για τον Ολυμπιακό. Στόχος μας τώρα είναι να έχουμε σταθερότητα και συνέχεια στον ίδιο δρόμο”.

Για την υποψηφιότητά του ως καλύτερος Ευρωπαίος της χρονιάς, τόνισε: “Είναι τιμή μου να είναι μεταξύ των υποψηφίων, αλλά ταυτόχρονα τιμή για τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες μου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό σπορ. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είμαι εγώ αυτός που κρίνει ποιος ήταν ο καλύτερος Ευρωπαίος για το 2012. Βασικό μου μέλημα είναι να έχω μία ακόμη πετυχημένη σεζόν με τον Ολυμπιακό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε