Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα…έβαλε και ο Πολέμης – Δάνειο χωρίς εγγυήσεις τα 750.000

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το δικό του ποσοστό (250.000 ευρώ) συν κάποια χρήματα ως δανειακή διευκόλυνση-χωρίς εγγυήσεις- έβαλε ο Αδαμάντιος Πολέμης για την ΑΜΚ του Παναθηναϊκού. Έτοιμος ο Σαριέγκι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αγώνας… δρόμου για την ΟΥΕΦΑ στο “τριφύλλι”

Μετά τον Ανδρέα Βγενόπουλο και ο κ. Πολέμης τήρησε την υπόσχεσή του, βάζοντας συνολικά 1 εκατ. ευρώ στο “τριφύλλι”.

Ο μέτοχος του Παναθηναϊκού κατέθεσε 250 χιλιάδες ευρώ, που αντιστοιχούν στο ποσοστό του στην ΠΑΕ, ενώ προσφέρει και δάνειο 750 χιλιάδων ευρώ στην “πράσινη” ΠΑΕ. Η απόφαση για την εκταμίευση των χρημάτων θα εγκριθεί από το επόμενο ΔΣ της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ο κ. Α. Πολέμης κατέθεσε το ποσόν των 250.000 ευρώ που του αναλογεί σύμφωνα με το ποσοστό του για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου και έθεσε στη διάθεση του Παναθηναϊκού επιπλέον 750.000 ευρώ υπό μορφή δανείου, χωρίς να ζητήσει εγγυήσεις από την ΠΑΕ. Η εκταμίευση του ποσού των 750.000 ευρώ, σύμφωνα με το καταστατικό, θα γίνει μόλις το εγκρίνει το ΔΣ της ΠΑΕ στην επόμενη συνεδρίασή του”.

Έτοιμος ο Σαριέγκι

Ο Γιόσου Σαριέγκι τέθηκε στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, δίνοντας έτσι στον προπονητή του Παναθηναϊκού μια επιπλέον λύση ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε