Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τελεσίγραφο από “ORIGINAL” στους μετόχους

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε η αντιπροσωπεία της “ORIGINAL”, που μπήκε στην αίθουσα Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Καβάλα. Τα μέλη της, διάβασαν την ανακοίνωση του συνδέσμου των φίλων της ομάδας.

 Σε συνεννόηση με το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ, τρία άτομα, μέλη της «ORIGINAL» πήραν τον λόγο στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από την Καβάλα με 1-0 και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς τους μετόχους.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω από πλευράς της ORIGINAL, ότι αύριο είναι η 7η μέρα κατάληψης. 21/12 του 2012. Περιμένουμε με αγωνία την απάντηση στην πρόσκληση που έχουμε κάνει προς όλους αυτούς που κρατούν την τύχη της ΑΕΚ στα χέρια τους.

Έχουμε όλη την καλή διάθεση να δώσετε λύση. Περιμένουμε την «ετυμηγορία» τους… 1ο απλά θέλετε να είστε αμέτοχοι και συνένοχοι στην καταστροφή ή 2ο να αποδείξετε ότι έχουν δίκιο όσοι σας πίστεψαν.

Για μας τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Αυτό να το βάλουν όλοι καλά στο μυαλό τους, όσοι πιστεύουν ότι δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου την 21η Δεκεμβρίου του 2012.

Για μας υπάρχουν κι άλλα… Θέλουμε να πούμε κάτι και για εσάς τους δημοσιογράφους: Ως πότε θα κλείνετε τα μάτια σας στον σφαγιασμό της ΑΕΚ. Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπετε εδώ και ένα γύρο από τον κάθε διαιτητή τι αντιμετώπιση. Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην Καβάλα».

Διαβάστε ακόμα…

Λίνεν: Δεν φταίτε εσείς, το λάθος έγινε το καλοκαίρι!

Οι Μάγιας “σκέφτονταν” την ΑΕΚ – Ο Ενσαλίβα ολοκλήρωσε τον…εφιάλτη

Ο Αντώνης Πετρόπουλος στην ΑΕΚ ως το 2014

Ανακοίνωσε Κοντοέ ο Μπεκάλι!

Άγιος… Βασιλείου – Πρόκριση με “πεντάρα” για Λεβαδειακό

Ημιτελικοί και τελικός με πέντε διαιτητές!

Πήραν το… εισιτήριο για τους “16” Βέροια και Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε