Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Θα μας λέιψετε μετά τις 11 Ιουλίου όταν θα γυρίσετε στην Ελλάδα με το κύπελλο”

Μετά την προπόνηση τέσσερις παίκτες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της ελληνικής ομογένειας
Μετά την προπόνηση τέσσερις παίκτες έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της ελληνικής ομογένειας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στη μοναδική εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών παίκτες της Εθνικής ομάδας, ο εκπρόσωπος της ελληνικής ομογένειας έδωσε μήνυμα με νόημα…Δείτε το βίντεο.

Μεγάλος ενθουσιασμός υπήρξε στην εκδήλωση της ομογένειας για την Εθνική ομάδα ποδοσαφίρου. Το παρών έδωσαν οι Τζόρβας, Καραγκουνής, Γκέκας, Χαριστέας, Φύσσας που έκατσαν υπομονετικά, σχεδόν δύο ώρες για να υπογράψουν αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η εκδήλωση έγινε σε ένα όμορφο κτήμα δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με την φιλοξενία των ομογενών.

Ο εκπρόσωπος της ομογένειας, Τάσος Χριστοφόρου, είπε απευθυνόμενους στους διεθνείς:

Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Χαιρόμαστε που σας έχουμε εδώ και θα μας λείψετε πολύ, μετά τις 11 Ιουλίου όταν θα γυρίσετε με το κύπελλο στην Ελλάδα.”
 
Το παρών έδωσε και ο πρέσβης, Πέτρος Χριστοφοράκης, που ταξίδεψε στο Ντέρμπαν ειδικά για την εκδήλωση:
 
“Η προηγούμενη μου θητεία ήταν στην Πορτογαλία, λίγο μετά από το θρίαμβο της Ελλάδας το 2004. Ελπίζω τη χαρά που δεν πρόλαβα να ζήσω τότε να μας τη χαρίσει τώρα η Εθνική ομάδα.”
Ο Μητροπόλιτης του Κέιπ Τάουν, Σέργιος, έδωσε την ευλογία του στους παίκτες.

Η εκδήλωση που ολοκληρώθηκε στις 21.30 ήταν η μοναδική στην οποία έδωσαν το παρών οι διεθνείς, αφού ο Ρεχάγκελ και η ομοσπονδία δεν επιθυμούν να αποσπαστούν οι παίκτες από το στόχο τους, κάτι που είχε γίνει το 1994 στην Αμερική. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε