Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βάζει… πλώρη για Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Από τον Ιανουάριο του 2013 θα είναι εφικτή η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” καθώς σε αυτό θα πρέπει να γίνουν διάφορες επισκευές.

O Γιάννης Αλαφούζος έχει πλέον αποφασίσει οριστικά -για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους- να γυρίσει ο σύλλογος στο “σπίτι” του και πλέον βάζει μπροστά το πλάνο της… μεγάλης επιστροφής .

Ήδη έχει ετοιμαστεί πλάνο για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες. Για παράδειγμα θα πρέπει αρχικά να γίνουν σειρά από μελέτες για την αντιστήριξη στις θύρες 6-7 που έχουν φθαρεί με το χρόνο. Επίσης θα πρέπει να αλλαχθεί ο χλοοτάπητας και στη συνέχεια να ελεγχθεί ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου και να ανακαινιστούν τα αποδυτήρια.

Τέλος θα τοποθετηθούν πλαστικά καθίσματα σε όλο το γήπεδο, ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες που υπάρχουν για τέτοια, καθώς η εκτίμηση είναι πως τα καθίσματα που θέλουν αλλαγή δεν είναι πάρα πολλά. Πάντως πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να εκτελεστούν όλες οι εργασίες χωρίς χρονοτριβή και να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην ιστορική έδρα του το 2013.

Από Οκτώβριο ο Σο – Απρόοπτο με Κοτσόλη

Με Κουίνσι στο Γιουρόπα ο Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε