Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βλέπει πράσινα και… αφηνιάζει – “Διπλό” στη Λιβαδειά για Πανθρακικό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό η ομάδα της Κομοτηνής έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ τώρα με τον Λεβαδειακό πήρε το πρώτο της “διπλό”. 3-0 το τελικό σκορ για τον Πανθρακικό, που έφτασε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Με δέκα παίκτες αγωνίστηκαν από το 37′ οι Βοιωτοί. Ο Παπαδόπουλος σκόραρε κόντρα και σε αυτή την πρώην ομάδα του!

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο από τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ, μετά το πέναλτι που κέρδισαν. Ο Μαντάκης έκανε χέρι στην σέντρα του Μπαίκαρά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα (11′), πετυχαίνοντας τέρμα κατά της πρώην ομάδας του.

Η απόφαση του διαιτητή να δώσει το πέναλτι έφερε αναστάτωση στον πάγκο των γηπεδούχων, που παραπονέθηκε έντονα κι έτσι ο διαιτητής αναγκάστηκε να αποβάλει τον Γιώργο Παράσχο. Το ημίχρονο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Λεβαδειακό, αφού έμεινε με δέκα παίκτες -μετά την αποβολή του τερματοφύλακα Κυριακίδη- ενώ στο 44′ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, από τον Λαδάκη.

Οι Βοιωτοί, χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και “πάλεψαν” με δέκα παίκτες για την μείωση. Ο Πανθρακικός όμως διαχειρίστηκε σωστά την πρωτοπορία του στο σκορ και την αριθμητική του υπεροχή, αμύνθηκε μαζικά και πήρε το “διπλό” πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Βιγιαρέχο.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί (67’ Κουτσόπουλος), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο (46’ Μαχαίρας), Ναπολεόνι (40’ Κασμερίδης), Βασιλείου. 

Στον πάγκο: Ακόστα, Μίλιεβιτς, Γεωργίου, Μπουντόπουλος. 

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Βαϊρουά (70’ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Λουσέρο (87’ Βιγιαρέχο), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος (56’ Κυβελίδης). 

Στον πάγκο: Αντίλοβιτς, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Πρίττας. 

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας) 
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας) 
Γήπεδο: Λιβαδειάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε