Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Βολιώτες για Ευρώπη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας στο ντέρμπι των νεοφώτιστων και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το LIVE του αγώνα
 
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν μπορούσε να τελειώσεις τις φάσεις. Στο 61′, όμως, ο Ηλίας Σολάκης, έπειτα από μία φανταστική σέντρα του Ούμπιντες, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με εξαιρετικό πλασέ έδωσε μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σανκαρέ στο 83ο λεπτό για την ενέργεια του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Μακρή.
 
Ο Ολυμπιακός έφτασε στους 13 βαθμούς και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά η Κέρκυρα δεν βρήκε τις «συνήθεις» λύσεις από τον Επστάιν, αν και ο Γερμανός άγγιξε το 1-1 στο 66’ και τελικά παρά το ρίσκο του Τεννέ στο τέλος και την επιθετικότητα μετά την αποβολή, έφυγε ηττημένη καθώς ο Γιακούποβιτς απέκρουσε σωτήρια τη βολίδα του Στολτίδη στην εκπνοή.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Αλβάρεζ, Μαρτίν (76′ Κάστρο), Σανκαρέ, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Ζέλεσι, Ρόκας (45′ Καπετάνος), Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (67′ Μπρέσκα)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος (85′ Δεινόπαπας), Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Καλαντζής (62′ Γιάντσης), Επστάιν, Στολτίδης, Μακρής, Τσίγκας, Χαμπλ (54′ Φλαβίνιο), Γκουστάβο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε