Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Βραχνάς” ο Γκερέιρο για ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η απόφαση για περιορισμό του μπάτζετ είναι ειλημμένη στην Ένωση και ένας από τους πρώτους στόχους ήταν το συμβόλαιο του Γκερέιρο. Ο Πολωνός όμως είναι αρνητικός στη μείωση των αποδοχών του αλλά και στο να αφεθεί ελεύθερος.

Επίσκεψη Αδαμίδη στην Ανόρθωση

Όπως αναφέρουν Πολωνικά ΜΜΕ , η ΑΕΚ προσπάθησε να πείσει τον Γκερέιρο να μείνει ελέυθερος αλλά ο παίκτης το αρνήθηκε. Το ίδιο έκανε και όταν του προτάθηκε μείωση των αποδοχών του.

Ο Πολωνός έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια αφού εισπάττει 600.000 ευρώ ετησίως.

“Ο Γκερέιρο ήταν ο πρώτος που ήθελαν στην ΑΕΚ να πείσουν να μειώσει τις αποδοχές του από τις 600 σε 250 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Ο μάνατζερ του παίκτη όμως αρνήθηκε με την διοίκηση του να κάνει νέα πρόταση, για συμβόλαιο με 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Και η δεύτερη προσφορά όμως έπεσε στο κενό. Ο Γκερέιρο έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013 και δεν πρόκειται να αλλάξει τους όρους του συμβολαίου του. Στην Ελλάδα υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ενώ η ΑΕΚ εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Europa League. Εάν φτάσει μια καλή προσφορά σίγουρα η ΑΕΚ ευχαρίστως θα τον παραχωρούσε. Αλλά αυτό είναι απίθανο καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει κάτι τον τελευταίο χρόνο” αναφέρει το δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε