Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χριστοβασίλης: Ζούμε στη χώρα του παραλόγου – Θέλω να φύγω από το ποδόσφαιρο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Με έκπληξη και οργή αντιμετώπισε την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΣ στις νέες πειθαρχικές διώξεις!

Ο Βασίλης Χριστοβασίλης μίλησε στον NovaΣπορ FM λίγη ώρα μετά την άσκηση πειθαρχικής δίωξης εις βάρος του από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για πιθανή εμπλοκή του σε στημένους αγώνες.

“Νομίζω ότι ζούμε στη χώρα του παραλόγου. Είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που διασύρετε με αυτό τον τρόπο το όνομά μου, ενώ δεν ξέρω για ποιο λόγο με καλέσανε. Έχω δώσει μία ολόκληρη περιουσία στο ποδόσφαιρο. Είμαι επιχειρηματίας και όταν διασύρετε έτσι το όνομά μου, εμφανίζονται προβλήματα και στη δουλειά μου.

Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά. Ήμουν από τους πρώτους που είπα ότι θέλω να επέλθει η κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όταν ακούστηκε το όνομά μου το καλοκαίρι ζήτησα να με καλέσει ο εισαγγελέας, κάτι που δεν συνέβη.

Θα σας έλεγα ψέματα αν έλεγα πως έχω παίξει έστω κι ένα ευρώ στοίχημα στη ζωή μου. Στο ματς Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ στο 89’. Μήπως έχω τη δύναμη να ακυρώνω και γκολ;

Μετά από 10 χρόνια αναζητώ την ευκαιρία να φύγω από το χώρο. Λυπάμαι που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και μου συμβαίνουν τέτοια πράγματα.”


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε