Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

“Άστραψε και βρόντηξε” ο Άκης με την καθυστέρηση της αποφυλάκισης του! “Στο πόδι” ο Κορυδαλλός από τις φωνές του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

– Έξαλλος ο Άκης Τσοχατζόπουλος που παραμένει μέσα στη φυλακή
– Η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει ότι μέχρι την Τρίτη ο Άκης πρέπει να έχει επιστρέψει στο σπίτι τους
– Η αποφυλάκιση έχει “κολλήσει” στην εξουσιοδότηση του “δανειστή” των 200.000 ευρώ
– Ο “φίλος” που πληρώνει την εγγύηση του πρώην υπουργού θέλει να παραμείνει ανώνυμος

Ποιος είδε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και δεν τον φοβήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά την επίσκεψη του δικηγόρου του, Γιάννη Παγορόπουλου, στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου νοσηλεύεται, περιμένοντας την αποφυλάκιση του! Ο πρώην υπουργός ήταν έξαλλος με την καθυστέρηση που παρατηρείται στο ζήτημα της αποφυλάκισής του και εξέφρασε έντονα παράπονα στον κ. Παγορόπουλο για το χειρισμό της υπόθεσης από τους δικηγόρους του.

Την ίδια ώρα, η Βίκυ Σταμάτη δηλώνει πως η αποφυλάκιση του συζύγου της πρέπει να κλείσει μέχρι την Τρίτη και εμφανίζεται έτοιμη να αναλάβει προσωπικά την υπόθεση, καθώς δεν θέλει να χαθεί η ευκαιρία να βρεθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος εκτός φυλακής, ύστερα από πέντε χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζήτημα δεν έχει κολλήσει στις εκκρεμείς διώξεις εναντίον του Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά στην εξουσιοδότηση, την οποία ζητούν οι δικηγόροι του πρώην υπουργού από τον άνθρωπο που δίνει τα 200.000 ευρώ για την εγγύηση, με δεδομένο ότι ο ίδιος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του ως απλός δανειοδότης.

Αυτός ήταν ο λόγος, εξάλλου, που οι φωνές του Άκη Τσοχατζόπουλου ξεσήκωσαν χθες όλο τον Κορυδαλλό με τον Γιάννη Παγορόπουλο να προσπάθει να ηρεμήσει τον πρώην υπουργο, διαβεβαιώνοντάς τον πως τα όποια εμπόδια θα έχουν ξεπεραστεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην υπουργού, ο κ. Παγορόπουλος βρίσκεται από χθες σε συνεχή επικοινωνία με τον Γιάννη Νικολάου, προκειμένου να ξεμπλοκάρει η αποφυλάκιση του πελάτη τους, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις και απο την πλευρά της Βίκυς Σταμάτη, η οποία δινει διορία μέχρι την Τετάρτη, ώστε να υπάρξει αίσιο τέλος στο σίριαλ της αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε