Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξυλοδαρμός φοιτητή: Τα πρώτα του λόγια μέσα από το νοσοκομείο – Η νέα προκλητική κίνηση των Χρυσαυγιτών [vids]

ΦΩΤΟ ΑΠΟ bloko.gr
ΦΩΤΟ ΑΠΟ bloko.gr

– Τα πρώτα λόγια του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε άγρια
– Η μητέρα του μιλάει για θαύμα που ο γιος της την γλίτωσε
– Νέα προκλητική κίνηση των Χρυσαυγιτών στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο 24χρονος
– Συνελήφθη στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου για τον άγριο ξυλοδαρμό

Συγκλονίζει ο 24χρονος Αλέξιος Λάζαρης, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μέλη της Χρυσής Αυγής, ως αντίποινα για τις φθορές που προκλήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Ο νεαρός όχι μόνο έπεσε αναίσθητος και μέσα στα αίματα από το ξύλο αλλά έπεσε και θύμα κλοπής. Η μητέρα του μιλάει για “θαύμα” που το παιδί της που σώθηκε.

Ξυλοδαρμός φοιτητή: “Ξυλοκόπησαν τον γιο μου έξι άτομα” – Τι λέει ο πατέρας του [vid]

Όπως βλέπετε στο βίντεο, το κεφάλι του νεαρού είναι γεμάτος μώλωπες και εκείνος είναι παντού πρησμένος. Με το ζόρι μιλάει.. Εξηγεί ότι τον χτύπησαν στο κεφάλι, στο σβέρκο ενώ έκανε ράμματα στα αυτιά του. “Με κλωτσιά και μπουνιά στο κεφάλι. Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα” καταγγέλλει ο νεαρός.

Στο μεταξύ η μητέρα του ξεκαθαρίζει ότι το παιδί της γλίτωσε εκ θαύματος μιας και οι δράστες είχαν σκοπό να σκοτώσουν.”Τον κυνήγησαν αρκετά και έτρεχε το παιδί. Και ξεφύτρωσαν και άλλοι από γύρω, συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και μαζεύτηκαν και τον χτύπησαν και τον σύρανε στην Παππαδά, τέσσερα τετράγωνα και του λέει θα πάμε στα γραφεία κτλ, εσύ μας έσπασες τα γραφεία και κάτι τέτοια και βρισιές κτλ. Και τον κλωτσάγανε κάτω με κλωτσιές, γροθιές στο κεφάλι με σκοπό να τον σκοτώσουν. Γιατί την γλίτωσε εκ θαύματος”.

Και μετά από την σοκαριστική επίθεση τα μέλη της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να προκαλούν με την συμπεριφορά τους.Το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφτηκαν τον Ερυθρό Σταυρό για να γεμίσουν το νοσοκομείο με τα φέιγ βολάν του κόμματος τους.

Ποινική δίωξη για κακουργήματα ασκήθηκε στον χρυσαυγίτη για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Εκεί νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (31.03.2017) ο φοιτητής, ενώ νωρίτερα, ένα μέλος της Χρυσής Αυγής και δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου συνελήφθη για τον ξυλοδαρμού του νεαρού που καθώς γύρναγε σπίτι του βρέθηκε να δέχεται κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι. Τρία ακόμη άτομα αναζητούνται.

Πηγή: Τηλεόραση Alpha και Ant1

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε