Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Λουκάς Παπαδήμος: Άλλες δυο ημέρες στην ΜΕΘ – Τι είπαν οι γιατροί

Λουκάς Παπαδήμος: Άλλες δυο ημέρες στην ΜΕΘ – Τι είπαν οι γιατροί

Πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης το απόγευμα της Πέμπτης (25/05/2017), έδωσαν οι θεράποντες ιατροί.

Σύμφωνα με τους δυο θεράποντες ιατρούς, ο διευθυντής Πλαστικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Γιώργο Χαρκιολάκη και τον διευθυντή της Α΄ Χειρουργικής Βασίλη Βουγά, ο κ. Παπαδήμος θα χρειαστεί να μείνει άλλες δύο ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Είναι σταθερή η κατάστασή του, είναι πολύ καλά, έχει αποσωληνωθεί. Θα τον κρατήσουμε για δύο ημέρες στη ΜΕΘ, αμέσως μετά όταν δούμε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή θα τον πάμε σε δωμάτιο. Έχει δική του αναπνοή και δεν χρειάζεται να φορά ούτε μάσκα», είπαν.

Όσον αφορά το βαρύτερο από τα τραύματά του κ. Παπαδήμου στον δεξί μηρό οι γιατροί είπαν ότι είναι βαθύ και έχει φτάσει μέχρι τους μύες και θα αντιμετωπιστεί πλέον με συνεχείς αλλαγές.

Περιγράφοντας τα πρώτα λεπτά μετά την διακομιδή του πρώην πρωθυπουργού στο νοσοκομείο είπαν ότι «ήταν πολύ αγχωμένος, του είπαμε ότι όλα θα πάνε καλά, του εξηγήσαμε ότι θα καθαρίσουμε την πληγή με γενική νάρκωση. Όταν ξύπνησε ήταν πολύ ήρεμος και μας είπε ότι έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν».

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι οι δυο συνοδοί του Λουκά Παπαδήμου. Ο ένας από τους δύο να αντιμετωπίζει κάποιο μικρό πρόβλημα ακοής αλλά και οι δυο θα πάρουν εξιτήριο σήμερα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε