Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο – Άγριο ξύλο και σύλληψη από… πολίτες!

Ληστές πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο – Άγριο ξύλο και σύλληψη από… πολίτες!

– Απίστευτο περιστατικό τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο
– Δυο ληστές με καλάσνικοφ μπήκαν σε ψιλικατζίδικο
– Ο ιδιοκτήτης και ένας υπάλληλος έπεσαν πάνω τους και ακινητοποίησαν τον έναν από τους ληστές
– Τον ξυλοκόπησαν και τον έστειλαν στον Ευαγγελισμό!
– Πυροβόλησαν στον αέρα οι δράστες!

Στο κέντρο στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ζησιμοπούλου ξέσπασε “πόλεμος” χθες τη νύχτα. Τρεις ληστές επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα από ψιλικατζίδικο. Οι δράστες μάλιστα πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν διερχόμενοι πολίτες.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα της Τρίτης (17.10.2017) σε ψιλικατζίδικο στο Παλαιό Φάληρο.

Παλαιό Φάληρο

Οι ληστές επιχείρησαν να κλέψουν ψιλικατζίδικο. Κρατούσαν καλάσνικοφ και μάλιστα πυροβόλησαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τον ιδιοκτήτη και έναν εργαζόμενο που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Αντιμέτωποι με τους πολίτες

Σύμφωνα με τη μαρτυρία υπαλλήλου του καταστήματος στο Newsit.gr οι δράστες ήταν δύο.

Οι ληστές εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα από το πλάι του καταστήματος, την ώρα που ο ιδιοκτήτης ετοιμαζόταν να φύγει.

Ο ιδιοκτήτης, μια υπάλληλος και ένας πελάτης βρισκόταν έξω από το ψιλικατζίδικο όταν είδαν τους δυο άνδρες να πλησιάζουν με κουκούλες στα πρόσωπα και καλάσνικοφ στα χέρια.

Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα και πλησίασαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο. Ο υπάλληλος αντέδρασε και τότε τον χτύπησαν με τον υποκόπανο του όπλου.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης έπεσε πάνω στον έναν από τους δράστες και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.  Μαζί με τον υπάλληλο προσπάθησαν να πάρουν τα όπλα από τα χέρια των δραστών.

Ο ένας από τους ληστές βγήκε από το κατάστημα πυροβολώντας για εκφοβισμό. Πυροβόλησε τουλάχιστον επτά με οκτώ φορές. Οι σφαίρες ευτυχώς βρήκαν στους τοίχους και τα μπαλκόνια. Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περαστικοί, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ωστόσο παρά τις έρευνες ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ληστή.

Ο δεύτερος δράστης που ακινητοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο του καταστήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σοβαρά χτυπημένος.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις