Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στην Καλλιθέα: Για τα… μάτια μιας γυναίκας!

πυροβολισμοί στην Καλλιθέα
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

– Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον… χορό πυροβολισμών στην πλατεία Δαβάκη!
– Μόνο από τύχη δεν υπάρχουν νεκροί – Δύο οι τραυματίες, 17 και 27 ετών
– Μια παρέα νεαρών φέρεται να ενοχλούσε την κοπέλα ενός άλλου άνδρα, σε διπλανό παγκάκι
– Επικράτησε ένταση και λίγο αργότερα πλησίασε την παρέα των νεαρών ένας άνδρας με κουκούλα που ξεκίνησε να πυροβολά εναντίον τους!
– Όλο το χρονικό για το πώς φτάσαμε στο “πέσουν” πυροβολισμοί στην Καλλιθέα

Παρ’ ολίγον μακελειό στην πλατεία Δαβάκη! Οι πυροβολισμοί στην Καλλιθέα, μάλιστα, “έπεσαν” για τα μάτια μιας νεαρής γυναίκας! Κουκουλοφόρος πυροβόλησε από κοντινή απόσταση παρέα νεαρών, διότι λίγο νωρίτερα είχαν πειράξει την κοπέλα του.

Οι πυροβολισμοί στην Καλλιθέα, οι τραυματίες ο διάλογος που προκάλεσε τον χαμό!

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν να τραυματιστούν ένας 17χρονος από την Αλβανία κι ένας 27χρονος συμπατριώτης του. Ευτυχώς και οι δυο νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο Βούλας. Ο 17χρονος τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα και το χέρι, ενώ ο 27χρονος στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο περισυνέλεξαν 6 κάλυκες διαμετρήματος 32 χιλιοστών. Προέρχονταν από πιστόλι ανατολικού διαμετρήματος κατά πάσα πιθανότητα “Tokaref”.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα. Δίπλα ακριβώς από την παιδική χαρά. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο μια παρέα περίπου επτά νεαρών, ανήλικων και ενήλικων. Όλοι με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι νεαροί είδαν ξαφνικά να τους πλησιάζει ένας άνδρας που φορούσε μαύρα ρούχα και κουκούλα. Ο άνδρας έβγαλε από την τσέπη του ένα πιστόλι και εξαπέλυσε καταιγισμό πυρών σε βάρος τους! Όπως ήταν λογικό, επακολούθησε πανικός, ενώ δυο από τους νεαρούς έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Ο οπλοφόρος έτρεξε για να διαφύγει από την περιοχή, καθώς αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ακούστηκαν οι σειρήνες περιπολίας ομάδας ΔΙΑΣ…

Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ασφάλεια, νωρίτερα και πριν σημειωθεί το αιματηρό περιστατικό, η παρέα των νεαρών είχε σοβαρό φραστικό επεισόδιο με άλλο άτομο που κάθονταν στο διπλανό παγκάκι με την κοπέλα του.

Φαίνεται πως κάποιοι από την παρέα των Αλβανών πείραζαν την κοπέλα στο διπλανό παγκάκι, η οποία μάλιστα είχε έντονο διάλογο με το φίλο της που έπινε ένα κουτάκι μπύρα. Κάποια στιγμή ο άγνωστος σηκώθηκε εμφανώς εξαγριωμένος, τόσο από τον διάλογο που είχε με την κοπέλα, όσο και από το γεγονός πως οι νεαροί κοιτούσαν προς το μέρος τους.

Καλλιθέα
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi

Πέταξε το κουτάκι τις μπύρας στο έδαφος και στην συνέχεια το κλότσησε προς το μέρος της παρέας. Μάλιστα και όπως καταθέτουν οι νεαροί, ο άγνωστος με τον οποίο είχαν την διαφορά ίσως είναι και αυτός από την Αλβανία καθώς η προφορά του δεν “έδειχνε” Έλληνα.

Μετά το φραστικό επεισόδιο, ο άγνωστος έφυγε και μόλις δυο λεπτά μετά εμφανίστηκε ο κουκουλοφόρος που φορούσε ίδια ρούχα με τον άγνωστο άνδρα και πυροβόλησε τους νεαρούς…

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις