Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τριπλά ασυνείδητος! Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια ο 21χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την μητέρα με τα 2 της παιδιά!

Τριπλά ασυνείδητος! Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια ο 21χρονος που παρέσυρε και εγκατέλειψε την μητέρα με τα 2 της παιδιά!

– Στην εντατική τα 7χρονα δίδυμα – Δίνουν μάχη – Στον Ευαγγελισμό η μητέρα τους
– Ο 21χρονος οδηγήθηκε στο Ναυτοδικείο
– Παραδόθηκε και συνελήφθη αφού του μιλησε ο πατέρας του
– Νωρίτερα είχε τραυματίσει και έναν ποδηλάτη ευτυχώς ελαφρά
– Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ένας νεος άνθρωπος πολλαπλά ασυνείδητος! Ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που παρέσυρε μια ολόκληρη οικογένεια και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην μέση του δρόμου οδηγούσε χωρίς δίπλωμα και χωρίς ασφάλεια! Στην καρδιά της Αθήνας.

Ο 21χρονος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, χτύπησε με την μηχανή του νωρίς το πρωί και εγκατέλειψε μια μητέρα με τα 2 παιδιά της, δίδυμα 7 ετών, στην οδό Πατησίων.
Και όχι μόνο τους χτύπησε αλλά δεν γύρισε πίσω του να κοιτάξει αν ζουν ή αν έχουν πεθάνει. Άφησε ένα αγοράκι, ένα κοριτσάκι και την μητέρα τους να αιμορραγούν και εξαφανίστηκε.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία στο αγοράκι που ήταν και πιο σοβαρά. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη όπως και της αδερφής του αλλα και της μητέρας τους.

Τα δυο παιδιά νοσηλεύονται στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και η μητέρα τους στον Ευαγγελισμό.

Το χρονικό

Το περιστατικό έγινε στη διασταύρωση των οδών Πατησίων και Τροίας στο κέντρο της Αθήνας.  O μοτοσικλετιστής είχε νωρίτερα χτυπήσει έναν ποδηλάτη. Τότε ανέπτυξε ταχύτητα για να γλιτώσει και παράτησε τον ποδηλάτη. Αφού ανέπτυξε ταχύτητα πέρασε με κόκκινο φανάρι την διασταύρωση και εκεί στην κυριολεξία σάρωσε την μητέρα και τα παιδιά που προσπαθούσαν να περάσουν απένταντι. Η μητερα εκείνη την ώρα πήγαινε τα παιδιά της στο δημοτικό σχολείο το οποίο λειτουργεί τον Ιούλιο κάνοντας ειδικά μαθήματα.

Το περιστατικο περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο ο κ.Νίκος Βαρδαμάτος ιδιοκτήτης καφέ που είδε τι ακριβώς έγινε.
Όπως είπε ο ίδιος είδε τον μοτοσικλετιστή να έρχεται με τρελά γκάζια, όπως είπε χαρακτηριστικά και να χτυπάει τον ποδηλάτη. “Στη συνέχεια με την άκρη του ματιού μου είδα μια μάνα η οποία προσπαθούσε να περάσει από το φανάρι τον δρόμο να κάνει μπρος πίσω γιατί δεν ήξερε που να πάει αφού είδε τον μηχανόβιο να έρχεται προς το μέρος της. Ο μοτοσικλετιστής χτυπάει την μάνα και το ένα παιδί και εκσφενδονίζεται περίπου 20 μέτρα το ένα παιδί το ίδιο και η μάνα.”

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα παιδιά παρασύρθηκαν για αρκετά μέτρα στον δρόμο. Μάλιστα ο οδηγός παράτησε την μηχανή λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που χτύπησε την μητέρα και τα παιδιά και έφυγε.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Ο υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού παραδόθηκε στην αστυνομία στις 09.45. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας γνώριζαν τα στοιχεία του από τη μοτοσικλέτα του, την οποία εγκατέλειψε κοντά στο σημείο του συμβάντος και τράπηκε σε φυγή. Η μηχανή ήταν όμως στο όνομα του πατέρα του και οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι όπου εκεί βρήκαν τον πατέρα του και τον ενημέρωσαν για το τι έγινε. Τότε ο πατέρας πήρε τηλέφωνο το γιο του να έρθει στο σπίτι και όταν έφτασε εκεί τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για έναν μόνιμο υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού 21 ετών, ο οποίος, όπως δήλωσε, φοβήθηκε, γι΄αυτό εγκατέλειψε τα θύματά του. Ο νεαρός κρατείται και από δω και πέρα θα αναλάβει η ναυτονομία και θα οδηγηθεί σε ναυτοδικείο. (διαβάστε περισσότερα για το νεαρό ΕΔΩ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΩΝ:

Σήμερα το πρωί, (περί ώρα 08:15) μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού» δύο παιδιά (αγόρι και κορίτσι), ηλικίας 7 ετών, μετά από τροχαίο ατύχημα.
Και τα δυο παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και διασωληνώθηκαν. Οι αξονικές τομογραφίες εγκεφάλου, αυχένος και κοιλιακής χώρας που διενεργήθηκαν στο κορίτσι δεν κατέδειξαν σημαντικά παθολογικά ευρήματα.
Το αγόρι φέρει πολλαπλά κατάγματα άκρων και γνάθου καθώς επίσης πολλαπλά τραύματα προσώπου και στοματικής κοιλότητος. Διενεργούνται αξονικές τομογραφίες κεφαλής, αυχένος και κοιλίας.
Η κατάσταση, ειδικά του αγοριού, κρίνεται σοβαρή.

Από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι στις 08:32 μεταφέρθηκε η μητέρα η οποία μετά από εξετάσεις η κατάσταση της υγείας της κρίνεται βαριά αλλά ελεγχόμενη και φέρει κατάγματα στο πρόσωπο, θλάση στον θώρακα και ρήξη σπληνας και γι αυτό θα χειρουργηθεί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ στο ΠΝ! – Βατραχάνθρωπος της ΔΥΚ ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε μητέρα και τα παιδιά της

Στην εντατική τα 7χρονα δίδυμα – Σοβαρά και η μητέρα – Τους παρέσυρε και εγκατέλειψε το πρωί νεαρός μοτοσικλετιστής


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε