Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Άκη φέρε πίσω το χρυσό μετάλλιο λέει ο Δήμος Τρικκαίων

Άκη φέρε πίσω το χρυσό μετάλλιο λέει ο Δήμος Τρικκαίων

“Το χρυσό μετάλλιο της πόλης δεν μπορεί να το έχει ένας άνθρωπος που είναι στη φυλακή” λέει στο Νewsit o επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαιών ο οποίος πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο την επιστροφή του μεταλλίου που απονεμήθηκε το 2001 στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Η εισήγηση του πρώην Δημάρχου των Τρικάλων Μιχάλη Ταμήλου έγινε δεκτή από τον νυν Δήμαρχο Χρήστο Λάππα και έτσι στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει αμέσως μετά τις εκλογές της 17 Ιουνίου θα ληφθει η πολιτική απόφαση για την επιστροφή του χρυσού μεταλλίου της πόλης από τον πρώην παντοδύναμο Υπουργό του ΠΑΣΟΚ.

Οπως δήλωσε στο Newsit o κύριος Ταμήλος “το 2001 επί θητείας του κυρίου Τσοχατζόπουλου στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας με πρόταση του τότε Δημάρχου κυρίου Σπαθή, δόθηκε το χρυσό μετάλλιο στον κύριο Τσοχατζόπουλο γιατί θεωρήσαμε πως έπρεπε να τον τιμήσουμε για την υποστήριξη που προσέφερε στα Τρίκαλα για την παραχώρηση ενός στρατοπέδου. Η σημερινή όμως εξέλιξη δείχνει πως ο πρώην Υπουργός αθέτησε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και προσβάλλει και την ουσία της απονομής του μεταλλίου γι’ αυτό και έκανα αυτή την πρόταση στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αυτή την πρόταση την αποδέχθηκε αμέσως ο Δήμαρχος Χρήστος Λάππας και όλες οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου και έτσι στη επόμενη συνεδρίαση θα λάβουμε απόφαση για την επιστροφή του μεταλλίου από τον κύριο Τσοχατζόπουλο.

Αυτό ειναι και απαίτηση των περισσοτέρων Τρικαλινών που θεωρούν πως όταν μια ολόκληρη πόλη τιμά κάποιον αυτος θα πρέπει με τη σειρά του να τιμά αυτή τη διάκριση σε όλη την πορεία τους και τη ζωή τους. Αν και στην αρχή είχαμε κάποιες επιφυλάξεις μήπως πρόκειται για πλεκτάνη πλέον αποδεικνύεται πως δεν προκειται για σκευωρία γιατί οι κατηγορίες είναι υπαρκτές”.

“Δεν μπορούμε εμείς να έχουμε τιμήσει κάποιον στην πόλη μας ο οποίος σήμερα είναι στη φυλακή” είπε τέλος ο κυρίος Ταμήλος.

Aκούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο κ.Ταμήλος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παραμένει στην φυλακή η Βίκυ Σταμάτη

Ο Άκης αποκαλούσε τον εαυτό του “ωραίο υπουργό” – Νέες αποκαλύψεις για υπέρογκες δαπάνες

Ο Άκης με κινητό μέσα στο κελί – Συνέχεια αποκαλύψεων για τα ψώνια 53.000 ευρώ σε 18 μέρες


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε