Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αυτός είναι ο Έλληνας σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ

Αυτός είναι ο Έλληνας σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ

Ένας Έλληνας ο Χρήστος Μαραφάτσος αναλαμβάνει κορυφαιο ρόλο στην εκστρατεία του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Χίο και τη Σπάρτη μίλησε στη Real News για την απόφασή του να ενταχθεί στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ αναλαμβάνοντας να εκπροσωπήσει την ελληνομερικανική κοινότητα με την ιδιότητα του συμβούλου για την κατάκτηση του Λευκού Οίκου.

Ο Χρήστος Μαραφάτσος είναι οικονομολόγος και ιδρυτής της εταιρείας Blue Sky Capital με έδρα την Ουάσινγκτον, ενώ το 2011 είχε ανακηρυχθεί ο τρίτος καλύτερος επιχειρηματίας στην Αμερική κάτω των 25 ετών.

Ο νεαρός επιχειρηματίας γεννήθηκε στο Μέριλαντ και είναι ένα από τα τρία παιδιά μιας οικογένειας με καταγωγή τη Χίο και τη Σπάρτη.

Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή του ο Ντόναλντ Τραμπ είναι βασιλιάς στα χρέη χτίζοντας την αυτοκρατορία του στα χρέη. Σημειώνει πως ο Τραμπ ενδιαφέρεται να υποστηρίξει την Ελλάδα στο θέμα του χρέους.

Σχετικά με τα ρατσιστικά σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ, ο σύμβουλός του αναφέρει πως αυτή την εικόνα δημιουργούν συλλήβδην τα ΜΜΕ που είναι εναντίον του, διευκρινίζοντας πως ο υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο είναι απλά υπέρ της μόνιμης μετανάστευσης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε