Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εντυπωσιακά στοιχεία: Οι αντάρτες κέρδισαν έδαφος!

Εντυπωσιακά στοιχεία: Οι αντάρτες κέρδισαν έδαφος!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.11.2010 | 09:50
Πρώτη δημοσίευση: 13.11.2010 | 09:41

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες. Εντυπωσιακές επιδόσεις των ανταρτών στις εκλογές, παρά το γεγονός ότι τα “φώτα” κλέβουν οι κομματικοί υποψήφιοι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το ΒΗΜΑ του Σαββάτου, οι ήττες των ανταρτών σε περιφέρειες και μεγάλους δήμους δημιούρησαν την εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι επικρατούν οι κομματικοί υποψήφιοι.

Η αλήθεια ωστόσο είναι εντελώς διαφορετική, καθώς από τους δήμους που κλείδωσαν από την πρώτη Κυριακή, οι 22 κατακτήθηκαν από αντάρτες.

Επίσης, από τους 221 δήμους που παίζονται στο δεύτερο γύρο, οι 144 διεκδικούνται με αξιώσεις από ανεξάρτητους και σε 121 δήμους έχουν καταλάβει πρώτη θέση αντάρτες ήδη από τον α' γύρο.

Σημειώνεται ότι πολλοί από αυτούς υποστηρίζονται από κόμματα – φανερά ή παρασκηνιακά – ωστόσο τις επιδόσεις τους δεν τις καρπώνονται τα κόμματα καθώς δεν προέρχονται αμμιγώς από τους δικούς τους κόλπους. Στο σημερινό σκηνικό απαξίωσης των κομμάτων, φαίνεται ότι δεν τους δίνει πάντα πόντους η κομματική στήριξη...   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook