Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Επέστρεψαν στην Ελλάδα τα κλοπιμαία από τα νοσοκομεία – Φιέστα Πολάκη [pics, vids]

Επέστρεψαν στην Ελλάδα τα κλοπιμαία από τα νοσοκομεία – Φιέστα Πολάκη [pics, vids]

Επέστρεψαν σήμερα (05.07.2017) στην Ελλάδα και παραδόθηκαν στους διοικητές των νοσοκομείων Άγιος Σάββας και Λάρισας τα ιατρικά μηχανήματα που είχαν κλαπεί από ανθρώπους των καρτέλ της Κολομβίας. Ο Παύλος Πολάκης ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για την αποτελεσματικότητα της Ασφάλειας Αττικής κατάφερε για ακόμη μία φορά να κάνει… το δικό του show!

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας “αποθέωσε” την Ασφάλεια για τις άμεσες ενέργειές τους για την ανεύρεση των μηχανημάτων δίδοντας παράλληλα συγχαρητήρια σε όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στις έρευνες. Παράλληλα ο κ Πολάκης άφησε αιχμές για τις προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας ότι κλοπές υλικών γίνονταν και κατά το παρελθόν όμως κανείς δεν ασχολήθηκε προκειμένου να βρει τα κλοπιμαία.

“Τα νοσοκομεία που υπέστησαν τις κλοπές μόλις για μία ημέρα ακύρωσαν τα ραντεβού καθώς άμεσα δημιουργήσαμε λογαριασμούς για την αντικατάσταση αυτών των ιατρικών υλικών. Είσαι ό,τι κανείς και όχι ό,τι λες. Δεν υπάρχει παρόμοιο ιστορικό προηγούμενο άμεσης εξιχνίασης τέτοιας σοβαρής κλοπής” κατέληξε ο κ. Πολάκης.

Να σημειωθεί ότι παραδόθηκαν 6 από τα 16 ιατρικά μηχανήματα ενώ δόθηκαν δύο ενδοσκόπια και ένα εξάρτημα στο διοικητή του νοσοκομείου της Λάρισας, Παναγιώτη Νάνο και δύο ενδοσκόπια και ένα εξάρτημα παραδόθηκε στον διοικητή του νοσοκομείου “Άγιος Σάββας”, Γιώργο Δενδράμη.

Νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook κάλεσε τον πρώην υπουργό Υγείας, Αντρέα Λοβέρδο αλλά και τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ “για να τους δείξει κάτι που θέλει”, ξεχνόντας βέβαια την κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στα ελληνικά νοσοκομεία. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε