Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο Santa Claus Kingdom! – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Newsit

Η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο Santa Claus Kingdom! – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ Newsit

Ο Άι Βασίλης αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται στην πόλη και φέρνει μαζί του έναν κόσμο φαντασμαγορικό, πολύχρωμο, διασκεδαστικό και ονειρικό: το Santa Claus Kingdom.

Ένα παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο κλειστό θεματικό πάρκο 12.000 τ.μ. γεμάτο μαγεία, περιπέτεια και παιχνίδια για τα παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά στο βάθος στην καρδιάς τους…

Φέτος τα Χριστούγεννα στο χιονισμένο Santa Claus Kingdom, θαυμάστε το παγοδρόμιο της Ελλάδας, περιπλανηθείτε στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα Μυθολογικό Πάρκο, δείτε συναυλίες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, κάντε χιονοτσουλήθρα, δοκιμάστε τις νοστιμιές της κουζίνας του Άι Βασίλη, εκπαιδευτείτε για να γίνετε οι χρήσιμοι βοηθοί του και ξεχάστε για αρκετές ώρες τον έξω κόσμο στις τέσσερις μαγευτικές χώρες του Santa Claus Kingdom.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εκθεσιακό κέντρο MEK Παιανίας, γεμίζει φωτάκια και έλατα, χιόνι, ξωτικά, φωτεινά αστέρια, αγγέλους και μουσική, για το πιο μεγάλο και εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο event που έγινε ποτέ στην Ελλάδα: το SANTA CLAUS KINGDOM!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολο το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων!

 

Tι ζητάνε φέτος τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη;

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε