Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Προφυλακιστέοι για ναρκωτικά τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν για οπαδική βία

Προφυλακιστέοι για ναρκωτικά τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν για οπαδική βία
Eurokinissi

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για την οπαδική βία και απολογήθηκαν σήμερα Παρασκευή (26.4.24) στην 4η ανακρίτρια ναρκωτικών για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών που αντιμετωπίζουν.

Οι υπόλοιποι επτά κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για την ίδια κατηγορία αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Από τους 10 κατηγορούμενους που οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί στα δικαστήρια, μόνο οι τρεις αντιμετωπιζαν κατηγορίες για ναρκωτικά.

Οι υπόλοιποι επτά θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια μέσα στο Σαββατοκύριακο για άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγεριδη και εκρήξεις.

Η απολογητική διαδικασία για τους συνολικά 67 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του αστυνομικού, αναμένεται ότι θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί οπότε θα μεταχθούν στα δικαστήρια για να βρεθούν ενώπιον των πέντε Ανακριτών που ορίστηκαν για την υπόθεση, οι πρώτες ομάδες κατηγορουμένων , ενώ οι απολογίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται συνολικά 160 πρόσωπα, περιλαμβάνει 12 βαριά κακουργήματα και σωρεία πλημμελημάτων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις