Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η τρόικα… φρέναρε τη συνάντηση απεργών ΑΤΕ-Στουρνάρα

Η τρόικα… φρέναρε τη συνάντηση απεργών ΑΤΕ-Στουρνάρα

Οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα ήθελαν να συναντήσουν τον υπουργό Οικονομικών, αλλά εκείνος ήταν απασχολημένος με τον τρόικα…

Περίπου 2000 εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεντρώθηκαν στις 11:00 στο πρώην κεντρικό κτίριο της ΑΤΕ επί της οδού Πανεπιστημίου 23. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν την πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών, μέσω των οδών Εδουάρδου Λω και Σταδίου.

Οι εργαζόμενοι στην τράπεζα, που συνεχίζουν τις 24 επαναλαμβανόμενες απεργίες, μαζί με μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν μπροστά στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών κι εκείνη προσπάθησαν να συναντήσουν τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα. Η… τρόικα όμως τους χάλασε τα σχέδια. Ο υπουργός είχε νέα συνάντηση με τους ελεγκτές των δανειστών και η συνάντηση δεν έγινε.
ΩΡΑ 12:30 Οδός Σταδίου
Οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ έφυγαν από το υπουργείο Οικονομίας και ανέβησαν στην πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, κλείνοντας για λίγη ώρα τη λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από τη Βουλή.

Να δώσουν μαζικά το παρών στις κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της ύπαρξης της Αγροτικής Τράπεζας, κάλεσε τους εργαζόμενους με ανακοίνωσή της, η ΟΤΟΕ:«Η συμμετοχή μας πρέπει να είναι μαζική, γιατί ο αγώνας των συναδέλφων μας της Αγροτικής για την Τράπεζα και τη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, είναι και δικός μας αγώνας. Από αυτή τη μάχη δεν πρέπει να λείψει κανείς».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στην ΑΤΕ – Τι λέει η Πειραιώς

Σύγκλιση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής ζήτησαν Βενιζέλος – Κουβέλης για την Αγροτική – Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ

Τρ.Πειραιώς: Διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας της Αγροτικής

Πάτρα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Αγροτικής τράπεζας

Στην Τράπεζα Πειραιώς και επίσημα η “καλή” Αγροτική Τράπεζα

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε