Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Καιρός [29/03] σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Που θα βρέξει

Καιρός [29/03] σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Που θα βρέξει

Καιρός [29/03] σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα. Η Άνοιξη μπήκε, αλλά κανείς δεν το είπε στον… καιρό που συνεχίζει να φέρνει βροχές και να ρίχνει το θερμόμετρο με βοριάδες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ο καιρός σήμερα και αύριο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλη τη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ. Καιρός Αθήνα: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 09 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη: γενικά αίθριος.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασια: από 05 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Μακεδονία, Θράκη: γενικά αίθριος.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 04 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Νησιά Ιονίου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 08 ως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο: στη Θεσσαλία αρχικά αίθριος και βαθμιαία λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 07 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Καιρός σε Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα όπου πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός αύριο Πέμπτη 30-03-2017: Καιρός: στα κεντρικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος αλλά από το απόγευμα στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχτούν νεφώσεις και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.Ανεμοι: βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε