Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Καλοκαίρι για παιδιά! Summer Camp στην Τεχνόπολη

Καλοκαίρι για παιδιά! Summer Camp στην Τεχνόπολη

Το καλοκαίρι πάμε τα παιδιά μας στο Summer Camp στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων! Δείτε από πότε μέχρι πότε πραγματοποιείται το πρόγραμμα και τι περιλαμβάνει.

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για δημιουργική απασχόληση, ψυχαγωγία, πολύ παιχνίδι και ακόμα περισσότερο κέφι περιμένει τα παιδιά που θέλουν να χαρούν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, από τις 19 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2017, στο Summer Camp στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Για τέσσερις εβδομάδες, η Τεχνόπολη και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε συνεργασία με το εργαστήριο παραστατικών τεχνών Artfygio, διοργανώνουν το πιο πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το καλοκαίρι, με παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο, εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, videoanimation, ζωγραφική, χορό και όχι μόνο…

Οι 4 θεματικές για το καλοκαίρι, όπως παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων, www.cityofathens.gr

– 1η εβδομάδα | 19-23.06 | Μαγεία και εφευρέσεις στο Summer Camp

Την 1η εβδομάδα (19-23 Ιουνίου), με θέμα «Μαγεία κι εφευρέσεις», μαθαίνουμε τα πάντα για διαφορετικούς πολιτισμούς, ξανα…ανακαλύπτουμε τον τροχό, μελετάμε τον κύκλο της ζωής, τ’ αστέρια και άλλα πολλά… «ανεξήγητα» που μπορούν να εξηγηθούν από τη φύση και την επιστήμη.

– 2η εβδομάδα | 26-30.06 | Τέχνες και μικροί καλλιτέχνες

Τη 2η εβδομάδα (26-30 Ιουνίου), με θέμα «Τέχνες και μικροί καλλιτέχνες», τα παιδιά πειραματίζονται με διαφορετικά υλικά, μυούνται στα μυστικά της κινούμενης εικόνας και φτιάχνουν τη δική τους ταινία μικρού μήκους animation. Παράλληλα, ασχολούνται με τις τέχνες και άλλους τρόπους προσωπικής έκφρασης: τη ζωγραφική, τη γλυπτική, ακόμα και τη μαγειρική!

– 3η εβδομάδα | 3-7.07 | Ρομπότ και πειράματα στο Summer Camp

Την 3η εβδομάδα (3-7 Ιουλίου), με θέμα «Ρομπότ και πειράματα», παίζουμε με τις επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες. Συναρμόλογούμε και προγραμματίζουμε ρομποτάκια σε εργαστήρια εκπαιδευτικής ρομποτικής, ενώ γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τις φυσικές επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες!

– 4η εβδομάδα | 10-14.07 | Σώμα και κίνηση

Την 4η εβδομάδα (10-14 Ιουλίου), με θέμα «Σώμα και κίνηση», μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, πολύ χορό και γυμναστική ανακαλύπτουμε το σώμα μας, μαθαίνουμε να τρώμε σωστά και να ζούμε καλύτερα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε