Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 19 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Καταστράφηκα οικονομικά εξαιτίας του Βοσκόπουλου!"

`Καταστράφηκα οικονομικά εξαιτίας του Βοσκόπουλου!`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.07.2010 | 16:50

Τι καταγγέλει επιχειρηματίας για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Τα προβλήματα για τον Τόλη Βοσκόπουλο, φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Αυτή τη φορά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας η δικαστική διαμάχη που έχει εδώ και χρόνια ο τραγουδιστής με τον επιχειρηματία Στέφανο Χρήστου.

Η ιστορία ξεκινάει από το 1995. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Realnews", ο Στέφανος Χρήστου εκείνη την εποχή διατηρούσε νυχτερινό κέντρο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και θέλησε να έρθει σε συμφωνία μαζί του προκειμένου να κάνει δύο εμφανίσεις στο μαγαζί του. "Κάναμε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ότι θα κάνει τις δύο εμφανίσεις στη Γερμανία και μου ζήτησε 110.000 μάρκα τότε για την αμοιβή του, μαζί με 23 ατομα που θα έφερνε", αναφέρει ο επιχειρηματίας ο οποίος έκλεισε τη συμφωνία με την πρώην γυναίκα του Τόλη Βοσκόπουλου,Τζούλια Παπαδημητρίου.

Όμως ένα μήνα πριν τη προγραμματισμένη εμφάνιση του τραγουδιστή στη Γερμανία, η Τζούλια Παπαδημητρίου επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε ότι είχε τσακωθεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο και εκείνος είχε φύγει από το σπίτι. Μάλιστα, τον προέτρεψε να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να τον μεταπείσουν. Πράγματι, εκείνος πήγε στην Αθήνα αλλά...η συμφωνία έπεσε στο κενό!

Από τότε ο επιχειρηματίας κατέθεσε μηνύσεις και αγωγές προκειμένου να πάρει πίσω ολόκληρο το ποσό των εμφανίσεων που δεν έγιναν ποτέ! "Στο τέλος, εξαιτίας του Βοσκόπουλου, έμεινα άνεργος και κατεστραμένο. Ύστερα από αυτή την ιστορία, πήρα την κάτω βόλτα", καταγγέλει ο Στέφανος Χρήστου και συμπληρώνει ότι "στο τέλος δεν είχα άλλα χρήματα για να συνεχίσω τον χρόνιο δικαστικό αγώνα, γιατί είχα μείνει πλέον άφραγκος...".

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ   Διαδώστε αυτό το άρθρο