Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κηδεία Παντελίδη: Βανδή, Πάολα, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος αποχαιρετούν τον Παντελή (ΒΙΝΤΕΟ)

Κηδεία Παντελίδη: Βανδή, Πάολα, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος αποχαιρετούν τον Παντελή (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός από τους χιλιάδες θαυμαστές και φίλους του Παντελή Παντελίδη που έχουν φτάσει στη Νέα Ιωνία για το λαϊκό προσκύνημα στην σορό του, στο σημείο βρίσκονται και πολλοί συνάδελφοί του, για να πουν το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στη Νέα Ιωνία είναι πρωτοφανές. Χιλιάδες φίλοι, θαυμαστές και συγγενείς του Παντελή Παντελίδη έχουν “κατακλύσει” την περιοχή, θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους στον τραγουδιστή που τόσο άδικα έχασε την ζωή του στο μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που έγινε κοντά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το πρωί της Πέμπτης.

Από νωρίς το πρωί φαινόταν πως η προσέλευση του κόσμου θα ήταν τεράστια, κάτι που επιβεβαιώνεται όσο περνά η ώρα. Η σορός του τραγουδιστή έφτασε μέσα σε χειροκροτήματα και υπό τους ήχους του τραγουδιού “Είχα κάποτε μια αγάπη”.

Οι ουρές που σχηματίζονται για το λαϊκό προσκύνημα της σορού του είναι ατελείωτες, ενώ και στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης που θα γίνει η κηδεία ήδη έχει συγκεντρωθεί πάρα πολύς κόσμος.

Παράλληλα, στη Νέα Ιωνία, την περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Παντελής Παντελίδης, έχουν φτάσει και πολλοί συνάδελφοί του, για να του πουν το τελευταίο αντίο. Μεταξύ άλλων ο κολλητός του φίλος, Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Καρράς, που μετά την δημοσιοποίηση της τραγικής είδησης δεν μπορούσε να κρύψει την θλίψη του, η Δέσποινα Βανδή, η Πάολα, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Γιάννης Βασιλείου, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Γιώργος Τσαλίκης και πολλοί ακόμη… 

 

  

 

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε