Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Λουράντος: “Αηδίες και βλακείες λέει ο Λοβέρδος”

Λουράντος: “Αηδίες και βλακείες λέει ο Λοβέρδος”

Έτσι χαρακτήρισε ο Πρόεδρος των Φαρμακοποιών τα όσα είπε ο υπουργός Απασχόλησης σε ότι αφορά στην χορήγηση φαρμάκων από τα φαρμακεία των νοσοκομείων αν..

σταματήσουν να τα χορηγούν με πίστωση οι φαρμακοποιοί όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

 Η κόντρα των φαρμακοποιών με τον υπουργό απασχόλησης ξεκίνησε μόλις εκείνοι προειδοποίησαν πως σταματούν την πίστωση σε ορισμένα ασφαλιστικά ταμεία που τους χρωστούν χρήματα για αγορές φαρμάκων από τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο κ. Λοβέρδος απάντησε πως αν σταματήσουν εκείνοι να δίνουν φάρμακα στους ασφαλισμένους με πίστωση τότε τα φάρμακα αυτά θα χορηγούνται από τα φαρμακεία των νοσοκομείων. 

Ο κ. Λουράντος μιλώντας στο Νewsit  χαρακτήρισε “αηδίες και βλακείες” αυτά που λέει ο υπουργός, ενώ συμπλήρωσε : “είναι ανενημέρωτος ο άνθρωπος”.

Ο κ. Λουράντος κατηγόρησε τον υπουργό Απασχόλησης οτι κάνει “κολοτούμπες” καθώς άλλα είχαν συμφωνήσει όταν είχαν συναντηθεί τον περασμένο Οκτώβριο που υπήρχε πάλι πρόβλημα με τα οφειλόμενα και άλλα λέει σήμερα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ NEWSIT Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Το μεσημέρι, ο κ. Λοβέρδος ανακοίνωσε οτι ο ΟΑΕΕ σήμερα κατέθεσε ένα μέρος από τις οφειλές αυτές στους φαρμακοποιούς. Πιο αναλυτικά, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως εγκρίνει την απόφαση του Ταμείου να καθυστερήσει για λίγο την πληρωμή των οφειλών του οργανισμού προς τα φαρμακεία, προκειμένου να καταβληθούν οι συντάξεις και το δώρο Πάσχα. Μάλιστα, τόνισε πως εναι επιβεβλημένο αλλά και αυτονόητο ότι, υπό τις συνθήκες που επικρατούν στα ασφαλιστικά Ταμεία, όλοι οι εμπλεκόμενοι στην κοινωνική ασφάλιση θα πρέπει αυτό το διάστημα να είναι γενναιόδωροι ως προς την πίστωση χρόνου που δίνουν για την ολοκλήρωση των μεταξύ τους συναλλαγών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε