Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μεσολόγγι: Δραματική έκκληση της μάνας του ενός αγνοούμενου: “Θερμοπαρακαλώ όποιον είδε κάτι να μιλήσει! Δεν ζητάω ευθύνες”

Μεσολόγγι: Δραματική έκκληση της μάνας του ενός αγνοούμενου: “Θερμοπαρακαλώ όποιον είδε κάτι να μιλήσει! Δεν ζητάω ευθύνες”

– Κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής από τις έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο νέων που έχουν εξαφανιστεί στο Μεσολόγγι
– Δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς
– Συγκλονίζει η έκκληση της μητέρας του ενός εκ των δύο αγνοουμένων
– “Σας εκλιπαρώ, δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι”
– Δείτε σε βίντεο όσα είπε με φωνή που “έσπαγε”

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοουμένων στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου. Οι δυο νέοι άνθρωποι δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, ενώ αργά το απόγευμα του Σαββάτου οι έρευνες διακόπηκαν γιατί έπεσε το σκοτάδι…

Σήμερα, ωστόσο, έχουν ξεκινήσει με το πρώτο φως της ημέρας, την ώρα πυ η μητέρα του ενός αγνοούμενου απευθύνει δραματική έκκληση σε όποιον έχει δει ή γνωρίζει κάτι.

Η κυρία Αλεξάνδρα Γρατσάνη μίλησε σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα του skai και τόνισε με τρεμάμενη φωνή: “Δεν είναι δυνατόν να μην είδε κάποιος κάτι. Τους θερμοπαρακαλώ όποιος είδε κάτι να πάρει την αστυνομία. Δεν θα τους μπλέξουμε σε τίποτα. Τίποτα άλλο, τα παιδιά μας θέλουμε“.

Στην συνέχεια η μητέρα του ενός αγνοούμενου ανέφερε πότε ήταν η τελευταία επαφή που είχε με τον γιο της: “19:30 είχε φύγει από το σπίτι και θα πήγαινε για διασκέδαση και θα γύρναγε στις 6 το πρωί για να πάμε στα πρόβατα. Εγώ τον έπαιρνα από τις 5 παρά. Κι από τότε το παιδί μου αγονείται. Ψάχνουν τις κάμερες να δουν αν τους είδε κάποιος“.

Το μόνο που θέλω, εκλιπαρώ τον κόσμο. Ό, τι και να είδαν να μας το πουν. Δε ζητάω ευθύνες από κανέναν. Τα παιδιά μας θέλουμε, τίποτα άλλο, δύο νέα παιδιά. Σαςπαρακαλώ όποιος με ακούει. Όλοι έχουμε παιδιά, όλοι πρέπει να συνδράμουμε, να βοηθήσουμε… Σας παρακαλώ πολύ“, συνέχισε η κυρία Αλεξάνδρα.

Λίγο αργότερα, η κυρία Αλεξάνδρα Γρατσάνη μίλησε και στην εκπομπή mega σαββατοκύριακο, επαναλαμβάνοντας πως το μόνο που θέλει είναι να βρεθούν τα δύο νέα παιδιά, χωρίς να ζητά ευθύνες από κανέναν…

Το χρονικό

Από χθες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή, ενώ ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες αλλά δεν δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από την πρώτη σιγμή που αναφέρθηκε η εξαφάνιση των δυο νεαρών έψαξαν σε όλη την περιοχή και πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν.

Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί του Σαββάτου ο Στρατηγός κ.Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούσαν όλες τις πληροφορίες που υπήρχαν.

Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου βρισκόταν στο σημείο από τα πρώτα λεπτά της επιχείρησης και συμμετείχε στις έρευνες κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας κ.Δημήτρη Κοντογιάννη ο οποίος επίσης βρσκόταν στην περιοχή από την πρώτη στιγμή.

Πηγή: onairnews

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε