Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 26 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπαράζ επεισοδίων στα Δικαστήρια

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2010 | 15:00
Πρώτη δημοσίευση: 07.12.2010 | 14:48

Μάχες σώμα με σώμα πριν από λίγο μεταξύ ομάδας νεαρών φίλων των 6 συλληφθέντων ως τρομοκρατών και αστυνομικών και 2 τραυματισμοί σε επεισόδια για τις χθεσινές συλλήψεις.

Οι συγκρούσεις σημειώθηκαν λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι ενώ κατέφθαναν για να απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες για σύσταση και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
 
Τυπική απολογία θα δώσουν στην ανακρίτρια, οι Κωνσταντίνος Σακκάς και Αλέξανδρος Μητρούσιας ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες τους ασκήθησαν συμπληρωματικές διώξεις για τρομοκρατικές πράξεις που σχετίζονται με τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής, δηλαδή τις ενοικιάσεις των διαμερισμάτων-γιαφκών και τις πλαστές ταυτότητες.
 
Επεισόδια σημειώθηκαν και από υποστηρικτές των 45 συλληφθέντων για τα χθεσινά επεισόδια στη πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση δυο ετών απο τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που επίσης προσήλθαν για απολογία.
 
Οι αστυνομικοί απώθησαν βίαια τους νεαρούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο γραμματέας της νεολαίας του Συνασπισμού και ένα ακόμη άτομο.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο