Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Νέα “μαζεμένη” ιστοσελίδα για το ΥΠΟΙΚ

Νέα “μαζεμένη” ιστοσελίδα για το ΥΠΟΙΚ

Η νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών είναι στον “αέρα”. Η διαδικτυακή πύλη άνοιξε για το κοινό από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (ΓΓΠΣ&ΔΥ), με στόχο την ενοποίηση όλων των ιστοχώρων του υπουργείου Οικονομικών.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη, στην οποία έχουν μεταφερθεί οι διαδικτυακοί τόποι των Γενικών και Ειδικών Γραμματειών του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου, όπως το Ηλεκτρονικό Παράβολο, οι Συντάξεις και η Μισθοδοσία του Δημοσίου, το Κέντρο Διαλειτουργικότητας (ΚΕΔ), e-Aιτήσεις προς τις υπηρεσίες Δημόσιας Περιουσίας, το Ενιαίο Σύστημα Πληρωμών (ΕΣΥΠ) κα.

Το νέο έργο δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα ενιαίας πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών, με τη χρήση προσωπικών κωδικών (SSO). Επιπλέον, εκσυγχρονίζεται ο τρόπος ανάρτησης περιεχομένου από τους αρμόδιους υπαλλήλους του υπουργείου, για άμεση ενημέρωση των πολιτών.

Η νέα διαδικτυακή πύλη σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Κεντρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε