Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Πειραιάς υποδέχεται τις Ημέρες Θάλασσας 2016

Ο Πειραιάς υποδέχεται τις Ημέρες Θάλασσας 2016

Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Μάιο τις Ημέρες Θάλασσας, ένα πανόραμα εκδηλώσεων στην πόλη με τη συμμετοχή φορέων και πολιτών του Πειραιά.

Οι Ημέρες Θάλασσας, οι οποίες καθιερώθηκαν πλέον ως θεσμός για την πόλη του Πειραιά, θα διαρκέσουν από τις 17 έως τις 29 Μαΐου 2016 και θα περιλαμβάνουν εκδηλώσεις, όπως ξεναγήσεις, πάρτυ, πολιτιστικά, κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα, συναυλίες κ.α., ανοιχτές για το ευρύ κοινό, με επίκεντρο τη θάλασσα και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Όπως έγινε γνωστό, σε σχέση με πέρυσι που έγιναν 100 εκδηλώσεις σε δύο μέρες, φέτος θα πραγματοποιηθούν περίπου 30 – 40 σε 10 μέρες. Αυτές οι 10 μέρες θα είναι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες θαλασσινές – πάλι – εκδηλώσεις, ούτως ώστε, στην πραγματικότητα, μετά το Πάσχα και όλος ο Μάιος και σχεδόν ο μισός Ιούνιος να αφορά τον Πειραιά και τη θάλασσα.

Πρώτη εκδήλωση θα είναι το «Yacht Show» που θα γίνει στη Μαρίνα Ζέας στις 13-17 Μαΐου, αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι «Ημέρες Θάλασσας» μέχρι το τέλος του μήνα και αμέσως θα ξεκινήσουν και τα Ποσειδώνια.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε