Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Παντελής Παντελίδης: Έτσι τον αποχαιρετούν οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΦΩΤΟ)

Στιγμές του Παντελή Παντελίδη από το Πολεμικό Ναυτικό - Φωτό Facebook / Ειδικες Δυναμεις Ε.Σ
Στιγμές του Παντελή Παντελίδη από το Πολεμικό Ναυτικό - Φωτό Facebook / Ειδικες Δυναμεις Ε.Σ

Ο Παντελής Παντελίδης πέρασε… σχεδόν μια ζωή υπηρετώντας στο Πολεμικό Ναυτικό και παρόλο που στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες του, οι υπηρεσίες που παρείχε στη χώρα έκαναν τους άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων να τον αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.

Η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη “βύθισε” στην θλίψη ολόκληρη τη χώρα. Οι συγγενείς του είναι απαρηγόρητοι, όπως είναι φυσικό, ενώ οι χιλιάδες θαυμαστές του δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας αυτοδίδακτος μουσικός. Και μάλιστα κατάφερε να γνωρίσει πρωτοφανή επιτυχία μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας αυτό που του άρεσε πάντα. Να τραγουδά.

Πριν, ωστόσο, μπει το τραγούδι επαγγελματικά στη ζωή του, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής είχε υπηρετήσει για δέκα ολόκληρη χρόνια στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού.

Για τον λόγο αυτό, οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων θέλησαν μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook να τον αποχαιρετήσουν.

Παντελής Παντελίδης: Η κραυγή της μάνας του! «Αχ ο Παντελής μου!»
Παντελής Παντελίδης: Το προφητικό τραγούδι “Πίνω από ‘κει ψηλά για σένα”
Παντελής Παντελίδης: Συντετριμμένος στενός του συνεργάτης – ΒΙΝΤΕΟ
Παντελής Παντελίδης: Κομμένο το μπρελόκ με το όνομά του στα συντρίμμια
Συγκλονίζει ο Βασίλης Καρράς για Παντελίδη: «Έφυγε ο γιος μου…»

Συγκεκριμένα γράφουν: “Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα!”.

Δείτε την δημοσίευση

 

Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα !

Posted by Ειδικες Δυναμεις Ε.Σ on Thursday, 18 February 2016

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε