Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Παράταση αγωνίας για τα ναυπηγεία… Απειλούν με θράσος οι Γερμανοί για πτώχευση

Παράταση αγωνίας για τα ναυπηγεία… Απειλούν με θράσος οι Γερμανοί για πτώχευση

Οι πιέσεις που ασκούν οι Γερμανοί είναι πλέον αφόρητες και κυρίως αδικαιολόγητες, δείχνοντας το απίστευτο θράσος τους.

“Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ως γνωστόν πάντα οι διαπραγματεύσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους”, δήλωσε πηγή του Πενταγώνου σχετικά με τη φημολογία που υπάρχει από χθες και σύμφωνα με την οποία , υπάρχει εμπλοκή και οι γερμανοί απο ώρα σε ώρα αποφασίζουν πτώχευση.

Η μονογραφή της σύμβασης δεν έγινε χθες και αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των γερμανών οι οποίοι από το πρωί συνεδριάζουν στις εγκαταστάσεις της Thyssen ,στο Κίελο,απειλώντας πάλι με πτώχευση.

Από χθές έχει προκύψει εμπλοκή και λόγω διαφωνιών που έχει με το κείμενο της συμφωνίας,η Τράπεζα Πειραιώς, η οποία είναι εμπλεκόμενο μέρος. Δικηγόρος της τράπεζας έχει καταθέσει τις παρατηρήσεις της τράπεζας σε 12 σημεία της συμφωνίας. Οι γερμανοί,αυτομάτως έριξαν και πάλι στο τραπέζε την απειλή της πτώχευσης.

Οι πιέσεις που ασκούν είναι πλέον αφόρητες και κυρίως αδικαιολόγητες. Έχοντας κερδίσει σχεδόν τα πάντα στη διαπραγμάτευση και κυρίως τα 300 εκατομμύρια ευρώ που θα εισπράξουν μέχρι το Νοέμβριο ως προκαταβολή για τη ναυπήγηση δύο νέων υποβρυχίων,απαιτούν εδώ και τώρα μονογραφή, παρά το γεγονός ότι το μόνο που ζητούν οι νομικοί σύμβουλοι του Πενταγώνου, είναι να “χτενίσουν” τη πολυσέλιδη και πολύπλοκη σύμβαση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε