Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Παράταση προγράμματος άτοκης χρηματοδότησης για σύνδεση με την αποχέτευση στο Θριάσιο

Παράταση προγράμματος άτοκης χρηματοδότησης για σύνδεση με την αποχέτευση στο Θριάσιο
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2017 | 15:07
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2017 | 15:07

Η ΕΥΔΑΠ, ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες της κοινωνίας και των πολιτών, συνεχίζει για ακόμα ένα χρόνο την παροχή σημαντικών οικονομικών κινήτρων στους κατοίκους της περιοχής του Θριασίου για τη σύνδεση των ακινήτων αμιγούς οικιακής χρήσης στο δίκτυο αποχέτευσής της μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΥΔΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος διαθέτει το ποσό των 2.500€ (πλέον ΦΠΑ) για την αντιμετώπιση της συνολικής δαπάνης σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται όλες οι αναγκαίες εργασίες εντός του ακινήτου για την προσαρμογή του εσωτερικού δικτύου καθώς και το κόστος της σύνδεσης που έχει καταλογιστεί από το Δήμο. Το ποσό αυτό μπορεί να αποπληρωθεί μέχρι και σε 6 χρόνια (72 μήνες), καθιστώντας το κόστος σύνδεσης ανεκτό για όλα τα νοικοκυριά.

Επιπλέον, όσοι προχωρήσουν στη σύνδεση, απαλλάσσονται από τα τέλη αποχέτευσης για τα πρώτα δύο χρόνια.

Η παροχή οικονομικών κινήτρων στους κατοίκους του Θριασίου Πεδίου και η πλήρης λειτουργία του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου, αποτελούν θέματα μείζονος κοινωνικής και περιβαλλοντικής σημασίας που προστίθεται στις δράσεις και πρωτοβουλίες που με αίσθημα εθνικής ευθύνης αναλαμβάνει η ΕΥΔΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις εφαρμογής του, οι κάτοικοι των περιοχών μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ στην Ελευσίνα (τηλ. 210 21.44.963 και 210 21.44.961) ή σε οποιοδήποτε άλλο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Εταιρείας.

Tags: ΕΥΔΑΠ

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Ο  Σταγονούλης  της ΕΥΔΑΠ μαθαίνει στα παιδιά τη σημασία του νερού Παγκόσμια Ημέρα Νερού: Ο "Σταγονούλης" της ΕΥΔΑΠ μαθαίνει στα παιδιά τη σημασία του νερού
  2. ΕΥΔΑΠ: Δόσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές και από τις 2 Ιανουαρίου ΕΥΔΑΠ: Δόσεις για ληξιπρόθεσμες οφειλές και από τις 2 Ιανουαρίου
  3. Προσφυγές στο ΣτΕ για τη μεταβίβαση των μετοχών ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ Προσφυγές στο ΣτΕ για τη μεταβίβαση των μετοχών ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
  4. ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ: Δόθηκε παράταση για τις ρυθμίσεις έως το τέλος του χρόνου! ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ: Δόθηκε παράταση για τις ρυθμίσεις έως το τέλος του χρόνου!
  5. Παράταση της ρύθμισης και στην ΕΥΔΑΠ Παράταση της ρύθμισης και στην ΕΥΔΑΠ
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook