Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πασίγνωστος κομμωτής του Κολωνακίου άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους και εξαφανίστηκε!

Πασίγνωστος κομμωτής του Κολωνακίου άφησε απλήρωτους τους εργαζόμενους και εξαφανίστηκε!

H είδηση με τον “μπαταχτσή” κομμωτή  έγινε talk of the town στους κοσμικούς κύκλους του Κολωνακίου.

Ο διάσημος hair stylist  που διατηρεί ένα από τα ακριβότερα κομμωτήρια στην Πατριάρχου Ιωακείμ έφυγε πριν περίπου ένα μήνα για ταξίδι στην Κύπρο και έκτοτε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έχασαν τα ίχνη του.

Την περασμένη Δευτέρα (11/6.2012) οι εργαζόμενοι έλαβαν ένα μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα από τη σύζυγο του κομμωτή με το οποίο τους ενημέρωναν πως το κομμωτήριο θα μείνει κλειστό για σοβαρούς λόγους και τους ζήτησαν να μην επικοινωνήσει κανένας μαζί τους.

Οπως δήλωσε στο Newsit η υπεύθυνη του κομμωτηρίου που δουλεύει δίπλα στον κομμωτή 24 χρόνια “με ενημέρωσαν με ένα μήνυμα. Δε με πήραν καν τηλέφωνο μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας. Εμένα προσωπικά μου χρωστάνε 7.000 ευρώ. Εχώ να πληρωθώ κοντά 4 μήνες. Ο κομμωτής εφυγε για ταξίδι στην Κύπρο πριν ένα μήνα και εκτοτε δεν επικοινώνησε μαζί μας. Είμαστε 8 εργαζόμενοι που μας χρωστάνε λεφτά. Εχουμε πάει στην επιθεώρηση εργασίας και ψάχνουμε να βαλουμε δικηγόρους για να δούμε τι θα γίνει”. (Το video που θα δείτε έχει επεξεργασμένη εικόνα μετά απο επιθυμία της εργαζόμενης).

Στην εξώπορτα του κομμωτηρίου οι εργαζόμενοι έχουν αναρτήσει χαρτιά με τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους για να επικοινωνούν μαζί τους οι πελάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χειροπέδες για δεύτερη φορά σε πασίγνωστο κομμωτή για χρέη στο δημόσιο

Οι ληστές κλέβουν τώρα και κομμωτήρια μαζί με τους πελάτες

Ο κομμωτής του…. Γιώργου!

Παράτησε το τραγούδι για να γίνει…κομμωτής!




ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε