Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πρωτοβουλία για τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Πρωτοβουλία για τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.07.2012 | 21:45
Πρώτη δημοσίευση: 16.07.2012 | 21:45

Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, έχουν ζητήσει την παρέμβαση της κυβέρνησης για την άρση του μέτρου της εκ περιτροπής εργασίας που έχει σαν αποτέλεσμα μερικοί εργαζόμενοι να εργάζονται μόλις μία ημέρα την εβδομάδα.

Πρωτοβουλία για την οργάνωση διυπουργικής σύσκεψης με τη συμμετοχή των υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Ναυτιλίας με θέμα τη συνολική αντιμετώπιση του ζητήματος της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας της χώρας αναλαμβάνει ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Κατά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο κ. Παναγιωτόπουλος, αναφέρθηκε επίσης στο γενικότερο σχεδιασμό δράσεων του υπουργείου, για τη στήριξη των εργαζομένων και δήλωσε επίσης, ότι προτίθεται να δεχθεί το αίτημα των εργαζομένων και να οργανωθεί στο υπουργείο τριμερής συνάντηση με θέμα την αντιμετώπιση των άμεσων προβλημάτων στη λειτουργία των Ναυπηγείων.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο