Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σχηματίστηκε δικογραφία για το “ντου” χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Σχηματίστηκε δικογραφία για το “ντου” χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Μπορεί η Χρυσή Αυγή να επιμένει πως η εισβολή του υπόδικου βουλευτής της Γιάννη Λαγού κι άλλων… “αγανακτισμένων” στο 1ο δημοτικό σχολείο Περάματος ήταν… “ειρηνική διαμαρτυρία” αλλά επειδή όλος ο υπόλοιπος κόσμος είδε αυτό που συνέβη πραγματικά, εισβολή μπροστά στα μάτια μαθητών και δασκάλων δηλαδή, ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Μάλιστα, πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης «απάντησαν» τη Δευτέρα (23.01.2017) στις φήμες πως δεν έγινε αυτεπάγγελτη επέμβαση των δικαστικών αρχών και διευκρίνισαν πως έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για την εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα.

Συγκεκριμένα, οι πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης πως: “το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο να μεταδίδονται ανεύθυνα, αβάσιμες και ανακριβείς πληροφορίες. Πιο πρόσφατο κρούσμα τα δημοσιεύματα περί μη αυτεπάγγελτης επέμβασης των κρατικών αρχών στην υπόθεση της εισβολής μελών της Χρυσής Αυγής σε σχολείο στο Πέραμα. Τα όργανα του κράτους, οι αστυνομικές Αρχές και οι εισαγγελικές Αρχές, έπραξαν το καθήκον τους. Ήδη σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται άμεσα στον εισαγγελέα για καταλογισμό ποινικών ευθυνών”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε