Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΘΕΜΑ NEWSIT: Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό λόγω κρίσης

ΘΕΜΑ NEWSIT: Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό λόγω κρίσης

Καθημερινά επιχειρηματίες ρίχνουν στο τραπέζι μεγάλες προσφορές για όλους. Διαβάστε για τη δωρεάν διασκέδαση.

Η δυσφορία της οικονομικής κρίσης οδηγεί όλο και περισσότερους φορείς στο να βοηθήσουν τις χαμηλά κοινωνικές ομάδες οι οποίες φαίνεται να υποφέρουν περισσότερο από τον καθένα. 

Με μια κίνηση ευαισθησίας οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά αποφάσισαν να στηρίξουν φοιτητές και πολίτες είτε προσφέροντας δωρεάν διασκέδαση είτε επιπλεόν χαμηλές τιμές. Η λογική αυτή φαίνεται να ανταποκρίνεται και να επιδοκιμάζεται από τον κόσμο αφού μόλις ανακοινώθηκαν οι προθέσεις των επιχειρηματιών η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε ενδεχόμενο.

Στήριξη σε όλους τους φοιτητές της χώρας με δωρεάν διασκέδαση και σίτιση

Ο Σύνδεσμος Καταστημάτων, Εστίασης και Διασκέδασης Θεσσαλονίκης,προκειμένου να βοηθήσει τους φοιτητές να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές δυσκολίες αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν διασκέδαση και σύτιση σε όλα τα καταστήματα του. Η κ. Νίκη Κωσταντίνου, πρόεδρος του συνδέσμου, μιλώντας στο Newsit αναφέρει πως η ανταπόκριση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι μεγάλη και ισχύει για όλους τους φοιτητές σε κάθε σημείο της χώρας. 

Με την επείδειξη μιας απλής κάρτας που χορηγείται στα παναπιστήμια από τον Φεβρουάριο του 2010, ο φοιτητής μπορεί να φάει στα καταστήματα μέλη του συνδέσμου, να πιεί καφέ ή αναψυκτικά καθώς και ποτά εντελώς δωρεάν και απεριόριστα. Βασική προυπόθεση σύμφωνα με την πρόεδρο είναι οι γονείς του φοιτητή να έχουν ετήσιο εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ. Για τους υπόλοιπους ,με την κάρτα προσφέρεται έκπτωση 40% σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη.

” Η οικονομική κρίση μας ευαισθητοποίησε να βοηθήσουμε την νεολαία μας” λέει στο
Newsit η κ. Κωσταντίνου.”Πιστεύουμε οτι με αυτόν τον τρόπο και τα μαγαζιά θα διατηρήσουμε αλλά θα βοηθήσουμε και πολύ κόσμο.Φανταστείτε οτι μόνο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έχει 105.000 φοιτητές” τονίζει χαρακτηριστικά.

Ακούστε την κ. Κωσταντίνου



Επιπλέον έκπτωση 10% σε όλα τα προιόντα για τους κατοίκους της Νομαρχίας Πειραιά

Η Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο, προκειμένου να βοηθήσουν τις οικογένειες με προνοιακό επίδομα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους μέσω κρίσης, προσφέρουν με μια κάρτα, επιπλέον έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές όλων των προιόντων από τον Ιούνιο του 2010. 

Ο κ. Γιάννης Μίχας, νομάρχης Πειραιά, μιλώντας στο Newsit αναφέρει πως με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθούν πολλές οικογένειες. Επίσης επισημαίνει πως μέχρι στιγμής αφορά 17.000 οικογένειες που παίρνουν επίδομα αλλά μέχρι την υλοποίηση θα προστεθούν κι άλλες κατηγορίες,όπως εργάτες και πολίτες με χαμηλό εισόδημα.

 

Ακούστε τον κ. Μίχα

  

ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε