Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία – Η έκκληση της οικογένειας του στο Newsit

Θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία  – Η έκκληση της οικογένειας του στο Newsit

– Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Κολιαβασίλη
– Εξαφανίστηκε πριν 10 ημέρες από το Μαρκόπουλο Αττικής
– Είχε εισπράξει 180.000 ευρώ από αγοραπωλήσια τα οποία δε βρέθηκαν πουθενά
– Δραματική έκκληση μέσω του Newsit απευθύνει η οικογένειά του
– Μήνυση για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας

Τον δικό της γολγοθά βιώνει τις τελευταίες 10 ημέρες η οικογένεια του γνωστού επιχειρηματία Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη ο οποίος εξαφανίστηκε  πριν 10 ημέρες από το Μαρκόπουλο Αττικής και εώς τώρα δεν έχει δώσει κανένα ίχνος ζωής.

Ο 48χρονος επιχειρηματίας, πατέρας μιας κόρης 17 εών, το  απόγευμα του Σαββάτου στις 31/3/2012,  βρισκόταν σε τραπέζι στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Κάποια στιγμή γύρω στις 18.45 δέχθηκε τηλεφώνημα και αποχώρησε για ένα ραντεβού ενημερώνοντας την παρέα του πως θα επιστρέψει σε μία ώρα. Μάλιστα προτού φύγει για το ραντεβού τηλεφώνησε στην αδελφή του για να την καλέσει στο τραπέζι. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδαν οι συγγενείς του.

Αφού πέρασε η μια ώρα και ο επιχειρηματίας δεν είχε επιστρέψει στην παρέα του άρχισαν να του τηλεφωνούν επίμονα όμως κανείς δε σήκωνε το τηλέφωνο. Μάλιστα γύρω στις 12.30 το βράδυ το κινητό του έκλεισε.

Οι συγγενείς του απευθυνθηκαν στην αστυνομία οπου εκεί τους ενημέρωσαν πως δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν έρευνες εάν δεν περάσουν 48 ώρες. Ετσι ανέλαβαν δράση μόνοι τους και άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή γύρω απο το Μαρκόπουλο ρωτώντας σε καταστήματα, καφετέριες και μπαρ εάν κάποιος τον έχει δει.

Την επόμενη μέρα το πρωί, την 1/4/2012, ο αδελφός της συντρόφου του εντόπισε το αυτοκινητο του 48χρονου σε ερημικη τοποθεσία στην περιοχή Ευαγγελιστρία Κουβαρά και αμέσως ειδοποιησε την αστυνομία. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο ομως απο το ντουλαπάκι οπου φύλαγε τα έγγραφά του ο Κωνσταντίνος Κολιαβασίλης ήταν άδειο.

Η οικογένεια του εκφράζει φόβους για τη ζωή του καθώς λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί είχε κάνει μια αγοραπωλησία ενός ακινήτου και είχε εισπράξει 180.000 ευρώ τα οποία όμως δεν βρέθηκαν ουτε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, ούτε στο σπίτι του.

O επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κολιαβασίλης

Συγγενείς του Κωνσταντίνου Κολιαβασίλη λένε πως δεν είχε κανέναν λόγο να εξαφανιστεί οικειοθελώς και σε κάθε περίπτωση έχει τέτοια αδυναμία στην κόρη του που δεν υπήρχε περίπτωση να την υποβάλει σε αυτό το μαρτύριο.

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ NEWSIT
Οπως δήλωσε στο Νewsit η πρώτη ξαδέλφη του επιχειρηματία, Δήμητρα Κολιαβασίλη “απευθύνουμε έκκληση διότι χάθηκε ο ανθρωπός μας από το Μαρκόπουλο το Σάββατο 31/3/2012 μεταξύ 7 και 8 το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί βρέθηκε το αυτοκίνητό του δίχως κανένα ίχνος παραβίασης ωστόσο έλειπαν από μέσα τα προσωπικά του έγγραφα. Κανένας εως τώρα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να έχουμε κάποια πληροφορία είτε για καλό είτε για κακό. Δεν είχε κανένα λόγο να εξαφανιστεί. Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα που δίνουμε”.

Ακούστε τη δήλωσή της:

Ο δικηγόρος της οικογένεις Αλέξης Κούγιας κατέθεσε χθες Μεγάλη Δευτέρα μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά αγνώστων δραστών ενώπιον της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κυρίας Ελένης Ράικου.

Η κυρία Ράικου έδωσε αμέσως εντολή στο αρμόδιο τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ώστε να ανευρεθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης και να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί η πράξις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: 210 – 3253700, 210 – 3253755

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Χτενίζουν” τη Λαμία για 73χρονο αγνοούμενο με Αλτσχαιμερ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε