Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τατιάνα Στεφανίδου για μήνυση Λαγού: Γίνεται προσπάθεια φίμωσης του Τύπου [vid]

Τατιάνα Στεφανίδου για μήνυση Λαγού: Γίνεται προσπάθεια φίμωσης του Τύπου [vid]

Για τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της ο Γιάννης Λαγός, μίλησε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Μένιου Φουρθιώτη στο “Epsilon”.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Tatiana Live” τόνισε πως πρόκειται για μια προσπάθεια, στοχοποίησης, εκφοβισμού και φίμωσης.

Χαίρομαι που απένταντι σε αυτήν την προσπάθεια ενώθηκε σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, όχι για να υπερασπιστεί εμένα, αλλά την ελευθεροτυπία, το δικαίωμα έκφρασης και λόγου…”, είπε μεταξύ άλλων η Τατιάνα Στεφανίδου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός υπέβαλε μήνυση το απόγευμα της Πέμπτης κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση δια του Τύπου, με αφορμή τις αναφορές της παρουσιάστριας στην εκπομπή της, για την εισβολή του ίδιου και ομάδας χρυσαυγιτών, σε σχολείο του Ικονίου Περάματος.
Η μήνυση υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου. Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε απο την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12 τα μεσάνυχτα.
Κατόπιν αυτού, έπαψε η αναζήτηση απο πλευράς αστυνομίας και θα ενημερωθεί ο εισαγγελέας, ο οποίος θα αποφανθεί για τη συνέχεια.

 

Το χρονικό της υπόθεσης

 

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής, μπήκε την Πέμπτη (19/01/2017) η Τατιάνα Στεφανιδου. Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρωταγωνιστής της εισβολής στο Α Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, Γιάννης Λαγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατά της Τατιάνας Στεφανιδου ζητώντας την αυτόφωρη σύλληψή της!

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (19.01.2017) περιπολικό βρισκόταν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και περίμενε την γνωστή παρουσιάστρια για να την συλλάβει! Περιπολικό είχε σταλεί και στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο γνωστό παιχνίδι εκφοβισμού όσων ασκούν κριτική στην Χρυσή Αυγή ή πολύ απλά κάνουν την δουλειά τους!

Και ίσως αυτές οι εικόνες, να ενοχλούν αφού δείχνουν ξεκάθαρα το ξενοφοβικό και ρατσιστικό πρόσωπο των μελών της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε